Nicole Kidman:

Hollywood-stjerna rødmer når hun ser modellbildene fra ungdomstida

- Du er brutal, roper hun til talkshowverten.

GAMLE DAGER: Nicole Kidman er gjest hos Graham Norton, som har funnet noen bilder superstjerna ikke har sett på en stund. «Graham Norton Show» går på BBC Brit fredager kl. 23.00. Video: Graham Norton Show / BBC Vis mer

(Dagbladet): Den britiske talkshowverten Graham Norton (53) kvier seg sjelden for å dra opp pinlige historier om gjestene han har på besøk i tv-studio.

Den egenskapen dro han også nytte av da Hollywood-stjerna Nicole Kidman (49) nylig gjestet talkshowet «The Graham Norton Show».

- Jeg vet ikke om du vet dette, men jeg er redd for at Dolly Magazine er lagt ned. Dolly var veldig viktig for deg da du først ble kjent, var det ikke? sier Norton rett før han viser frem en gammel bladforside på storskjerm.

Kidman blir svært overrasket når hun ser at det er hennes aller første magasinforside som dukker opp.

  • Se video øverst i saken!

Bildet viser Kidman som 14-åring med svært voluminøst, rødt hår.

Dolly Magazine var det største ungdomsbladet i Australia helt siden 70-tallet, men ble nylig nedlagt etter 46 år.

STJERNELAG: Nicole Kidman gjestet det britiske talkshowet sammen med skuespillere Dev Patel, Felicity Jones og Dawn French. Foto: Daniel Leal-Olivas / NTB scanpix
STJERNELAG: Nicole Kidman gjestet det britiske talkshowet sammen med skuespillere Dev Patel, Felicity Jones og Dawn French. Foto: Daniel Leal-Olivas / NTB scanpix Vis mer

Ble pinlig berørt

I starten klarer «The Hours»-stjerna å holde maska, men når talkshowverten drar opp flere bilder fra den samme bildeserien, kryper hun sammen i stolen.

Ikledd klassiske 80-talls antrekk og noen oppsiktsvekkende røde støvletter, er hun avbildet i forskjellige pinlige positurer.

- Du er brutal, roper hun til Norton.

Hun forsvarer imidlertid frisyren og forteller at hun skulle ønske at hun fremdeles hadde den samme sveisen i dag.

- Alle som er unge og har krøllete hår, behold det slik. Ikke rett det ut, for etter hvert vil håret ditt bli slik. Det blir til slutt bare et krusete rot, sier hun.

Stilte opp i legendarisk kalender

Nicole Kidman har siden den gang fått god erfaring foran kamera, og i november stilte hun i opp på et helt uredigert bilde i den legendariske Pirelli-kalenderen.

IKKE RETUSJERT: Nicole Kidman i den berømte Pirelli-kalenderen for 2017-utgaven. Foto: Peter Lindbergh / EPA / NTB Scanpix
IKKE RETUSJERT: Nicole Kidman i den berømte Pirelli-kalenderen for 2017-utgaven. Foto: Peter Lindbergh / EPA / NTB Scanpix Vis mer

Kalenderen ble først utgitt i 1964 og var tidligere kjent for å vise frem supermodeller og unge Hollywood-stjerner i lettkledde eller nakne positurer.

De siste åra har de imidlertid gått en annen vei, og i 2017-utgaven har fotograf Peter Lindbergh valgt å ikke retusjere et eneste bilde.

I tillegg til Kidman er blant andre Uma Thurman, Kate Winslet og Helen Mirren også avbildet i kalenderen.