Chris Pratt:

Hollywood-stjerna spiste kundenes rester

Karrieren til Chris Pratt startet på bånn.

SPISTE RESTER: Chris Pratt er i dag en av Hollywoods største stjerner. Alt har derimot ikke alltid vært enkelt for 37-åringen. Nylig fortalte han at karrierestarten var hard, og at han spiste rester for å holde seg oppe. Video: Graham Norton Show Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Jurassic World»-stjerna Chris Pratt (37) har de siste åra vært et av de heiteste navnene i Hollywood. Han har vært aktiv som skuespiller i snart 17 år, og gjorde seg i starten bemerket i serier som «The O.C.» og «Everwood».

Før han slo gjennom jobbet han på samme måte som mange av verdens største skuespillere har gjort. På dagtid løper man rundt til auditions, og på kvelden og i helgene har man jobber som holder en stabilt økonomisk.

For Pratts del var denne jobben på en restaurant, der han tjente til livets opphold som servitør. Der tjente han under 200 norske kroner dagen, og holdt seg gående ved å spise andre gjesters rester.

Forsynte seg av gjestenes rester

Det er The Huffington Post som først omtaler saken. 37-åringen var nylig på besøk hos Graham Norton, hos hans selvoppkalte talkshow. Der delte han gjestesofaen med ingen ringere enn blant annet Jennifer Lawrence (26).

Pratt åpnet seg der opp om hvordan karrierestarten var. Selv om han tullet det bort ved å fortelle historien på en humoristisk måte, hersket det liten tvil om at den unge skuespilleren hadde det trangt økonomisk i startfasen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer