Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gwyneth Paltrow:

Hollywood-stjerna tar på seg skylda for sine havarerte romanser: - Jeg har ødelagt mange forhold

Gwyneth Paltrow sier at hun har jobbet mye med seg selv.

PROFILERTE FORHOLD: Gwyneth Paltrow var sammen med Brad Pitt og Ben Affleck i tre år hver og gift med Chris Martin i ti år. Foto: NTB scanpix
PROFILERTE FORHOLD: Gwyneth Paltrow var sammen med Brad Pitt og Ben Affleck i tre år hver og gift med Chris Martin i ti år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Våren 2014 kom nyheten om at stjerneparet Gwyneth Paltrow (44) og Chris Martin (40) skulle skilles etter ti år som ektepar.

Bruddet skal ha vært gjensidig, og de har fremdeles en svært god tone, bor like ved hverandre og samarbeider tett om barna Apple (13) og Moses (11).

Paltrow har tidligere også vært forlovet med filmstjerna Brad Pitt (53) og kjæreste med Ben Affleck (45), men heller ikke disse forholdene holdt.

Nå innrømmer tobarnsmora at hun klandrer seg selv for mange av bruddene hun har vært gjennom.

- Jeg har ødelagt så mange forhold. Jeg faktisk en ganske god venn, søster, datter og mor, men jeg er «fucked up» og på mitt mest sårbare når det kommer til den romantiske delen, forklarer hun på podcasten Girlboss, ifølge Contactmusic.

Jobbet hardt

Fem måneder etter bruddet fra Coldplay-vokalisten ble Paltrow linket til Glee-produsenten Brad Falchuk (46), og høsten året etter bekreftet duoen at de var kjærester.

I dag, tre år seinere, innrømmer Paltrow at det har vært tøft å få ting til å fungere.

- Jeg har jobbet hardt for å få et godt romantisk forhold. Jeg tror at hvis man ikke har forhold av god kvalitet, så er man heller ingen suksessfull person. Så hvis du ikke har et bra forhold til partneren din, barna dine og vennene dine, er det veldig vanskelig å bli suksessfull, deler hun.

Happy birthday, handsome

Et innlegg delt av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Gwyneth Paltrow og Brad Pitt møttes på settet til thrilleren «Seven» i 1994 og falt for hverandre. De rakk også å bli forlovet.

- Jeg elsket ham. Han var så vakker og søt. Jeg mener, det var Brad Pitt, har hun tidligere fortalt, ifølge UsWeekly.

- Jeg var 22 år da jeg møtte ham. Bare barnet. Jeg måtte bli 40 før jeg klarte å dra hodet ut av rumpa mi. Man kan ikke ta et så stort valg når man er 22 år. Jeg var ikke klar og han var altfor bra for meg, forklarte hun videre.

Etter nesten tre år sammen tok forholdet slutt i 1997.

Kort tid etter forelsket hun seg i nok en filmstjerne. Den unge skuespilleren falt for Ben Affleck, som på den tida var en het nykommer i Hollywood etter å ha vunnet Oscar for manuset til «Good Will Hunting».

Også dette forholdet tok slutt etter tre år.

- Han er veldig komplisert, og en flott fyr. Vi hadde veldig ulike verdier, sa Paltrow i ettertid, ifølge Contactmusic.

EKSKJÆRESTER: I «Shakespeare in Love» spilte Paltrow mot Ben Affleck. Her gir han henne et kyss på kinnet etter at de mottok Screen Actors Guild Awards for «Outstanding Performance by a movie cast» sammen med Rupert Everett og Geoffrey Rush i 1999. Foto: NTB Scanpix.
EKSKJÆRESTER: I «Shakespeare in Love» spilte Paltrow mot Ben Affleck. Her gir han henne et kyss på kinnet etter at de mottok Screen Actors Guild Awards for «Outstanding Performance by a movie cast» sammen med Rupert Everett og Geoffrey Rush i 1999. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Liker endelig seg selv

Etter mye prøving og feiling føler «Oscar»-vinneren endelig at hun har funnet seg selv og blitt glad i seg selv - noe hun tror er nøkkelen til et sunt kjærlighetsforhold.

- På dette tidspunktet begynner jeg å gjenkjenne et mønster hos meg selv, og det er hjelpsomt. Hvis noen ikke liker det du driver med eller ikke deler samme interesser som deg, så har det ingenting med deg å gjøre, sier hun.

Hun forklarer at en av de beste rådene hun har fått, er at den eneste gangen kritikk sårer er hvis man allerede har dømt seg selv for akkurat den bestemte tingen.

- Hvis noen sier til deg: «Dust, du har rødt hår!» men så har du egentlig brunt hår, så går det ikke inn på deg. Det er en velsignelse å bli frigjort fra andres oppfatninger av deg. Å jobbe med dette handler om velvære. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg liker meg selv. Jeg gjør mitt beste som menneske og jeg har ingenting å skjule, avslutter hun i podcasten, ifølge nettstedet.

bona nit des de les muntanyes de Barcelona. Poma, Moisès i jo ❤️

Et innlegg delt av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!