OVERRASKET MED BABYNYHET: Skuespiller og Hollywood-profil Jessica Alba venter sitt tredje barn. Foto: Image Press Agency/Splash News/ NTB scanpix
OVERRASKET MED BABYNYHET: Skuespiller og Hollywood-profil Jessica Alba venter sitt tredje barn. Foto: Image Press Agency/Splash News/ NTB scanpixVis mer

Jessica Alba blir mor igjen:

Hollywood-stjerna venter sitt tredje barn

Jessica Alba deler gladnyhet med fansen.

Skuespiller og Hollywood-stjerne Jessica Alba (36) har over elleve millioner følgere på Instagram. Der legger hun ut både det ene og det andre, men natt til tirsdag norsk tid brukte stjernen profilen til noe helt spesielt.

Alba har fra før av døtrene Honor (9) og Haven (5), men har nå bestemt seg for å utvide familien. Hun og ektemannen Cash Warren (38) skal nemlig bli trebarnsforeldre. Det avslørte Jessica på snedig vis, ved hjelp av en søt video.

Den er sett over 1,6 millioner ganger og har allerede fått nesten seks tusen kommentarer.

Blir fem

Det er det populære Boomerang-konseptet Alba har valgt å benytte seg av. Videoredigeringsappen som kjendisene virkelig har latt seg elsk på, lar deg «loope» et klipp. Det vil si at det går igjen og igjen. Appen «looper» også videoen baklengs, og har derav fått navnet Boomerang.

Hollywood-stjernen, godt kjent for roller i filmer som «Sin City», «Into the Blue» og «Fantastic Four», står ved siden av barna i videoen.

Saken fortsetter nedenfor.

De holder opp svarte ballonger, formet som tallene ett og to. Den stolte moren, som står til høyre for dem, holder opp en tretall-ballong og stryker seg på magen.

«Cash og jeg blir nå offisielt i mindretall #babyonboard #herewegoagain #blessed», skriver den gravide stjerna.

Videoen er i relativt dårlig kvalitet, så det er vanskelig å se om hun har fått en synlig kul på magen ennå eller ikke. Det er heller ikke kjent når det nye familiemedlemmet kommer til verden, eller hvilket kjønn barnet har.

Paret gleder seg imidlertid utvilsomt over den kommende babyen, og det virker som om deres eldste barn er klare for å bli storesøstre.

Saken fortsetter nedenfor.

Elsker å være mamma

Jessica Alba møtte sin framtidige ektemann Cash Warren da hun spilte inn «Fantastic Four» i 2004. Stjerneparet giftet seg fire år etter, i mai 2008.

Filmstjerna har flere ganger vist at morsrollen har påvirket henne i positiv retning. Alba har tidligere innrømmet på hjemmesiden sin at hun ikke fant seg selv før hun ble mor.

- Da jeg ble mamma, ble jeg endelig den personen jeg egentlig er, som jeg alltid burde ha vært. Det er den mest givende jobben i verden, skrev hun.

Hun har også fortalt til bladet Health at hun aldri var helt komfortabel med kroppen sin før etter at hun hadde født.

- Jeg har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sa skuespilleren.

PROFILERT PAR: Cash Warren og Jessica Alba på Vanity Fairs Oscar-fest tidligere i år. Foto: NTB scanpix
PROFILERT PAR: Cash Warren og Jessica Alba på Vanity Fairs Oscar-fest tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer