LOVE ME TINDER: Zac Efron leter etter kjæreste, også på Tinder. Men det er ikke så enkelt når man er en av verdens mest ettertraktede ungkarer virker det som. Foto: NTB/Scanpix
LOVE ME TINDER: Zac Efron leter etter kjæreste, også på Tinder. Men det er ikke så enkelt når man er en av verdens mest ettertraktede ungkarer virker det som. Foto: NTB/ScanpixVis mer

Hollywood-stjernas Tinder-fiasko: - Utrolig

 Zac Efron jakter på kjæreste.

(Dagbladet): Kjekkas og skuespiller Zac Efron, best kjent fra Disney-suksessen «High School Musical», men også fra storfilmer som «Bad Neighbours» og «We Are Your Friends» har ikke hatt kjæreste på en stund. Det ville han gjøre noe med.

Ingen på tinder

I et intervju med The Sunday Times forteller Efron at det er vanskelig for han å ha et normalt kjærlighetsliv i Hollywood, siden alle jenter han viser seg sammen med får veldig stor oppmerksomhet og mange rykter oppstår bare han har er venn med jenter.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å kunne date normalt. Alle jeg dater vil ha en eller annen oppfatning før de har møtt meg uansett, sier Efron i intervjuet.

Kjekkasen kan også røpe at selv på datingappen Tinder var det lite napp å få.

- Utrolig nok da jeg fikk meg Tinder, så var det ingen som «likte» meg slik at vi kunne begynne å chatte. De trodde kontoen var falsk, forteller Efron.

28-åringen har hatt langvarige forhold før, selvom han nå ser ut til å ha vært singel en stund.

Det ble slutt mellom Efron og modellen Sami Miro i mai i vår, de var sammen i to år.

Før der igjen var Efron sammen med skuespillerkollegaen Vanessa Hudgens fra «High School Musical». Disse to var sammen fra 2006 til 2010.

Ny «High School Musical»

Den første filmen om «High School Musical» hadde premiere i 2006. Med store stjerner som Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale og Zac Efron ble filmen raskt en populær film for Disney elskere.

Nå går det rykter om at en ny film er på vei.

Åtte år etter at den siste filmen i «High School Musical»-serien kom ut er det igjen duket for musikk, dans og drama med Wildcats. Det melder det amerikanske nettstedet Eonline.com.

I mars annonserte Disneys president, Gary Marsh, at det kommer en oppfølger: «High School Musical 4».

- «High School Musical» er en del av Disneys DNA. Det symboliserer alt vi står for, sier han til nettstedet.

Ifølge pressemeldinga vil den fjerde filmen introdusere oss for nye sanger og sportsinteresserte East High Wildcats.

I tillegg skal vi bli kjent med den rivaliserende skolen West High Knights.

Marsh forteller at de for tiden leter etter nye stjerner til å spille i den nye filmen. Dermed får nok ikke Zac Efron sitt comeback med «High School Musical» som kanskje mange hadde håpet på.

Slik reagerer de når Tinder-daten dukker opp i tjukkasdrakt Vis mer