Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Betty White:

Hollywood-stjerne (95) røper oppskriften på et lykkelig liv: – Vodka og pølser, i den rekkefølgen

Betty White avslører en diett utenom det vanlige.

IKON: Betty White (95) er en velkjent skikkelse i Hollywood. I et nytt intervju innrømmer hun en forkjærlighet for vodka og pølser. Foto: Ryan Miller / NTB scanpix
IKON: Betty White (95) er en velkjent skikkelse i Hollywood. I et nytt intervju innrømmer hun en forkjærlighet for vodka og pølser. Foto: Ryan Miller / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Betty White (95) tilhører definitivt en aura som mange forbinder med den såkalte gullalderen i Hollywood.

I årenes løp har skuespilleren mottatt en rekke utmerkelser, blant annet seks Emmy-priser. Til tross for sine 95 år på jorda, så holder hun seg fremdeles aktiv i filmbransjen.

Betty White har nemlig verdensrekorden for «lengste kvinnelige tv-karriere» for sine 77 år på skjermen. Det siste året har hun vært å se i TV3-serien «Bones».

FARGERIK: Betty White er godt kjent for sine friske gloser. Her fotografert i forbindelse med TV-serien «Hot in Cleveland» i 2010. Foto: Matt Sayles / AP Photo / NTB scanpix
FARGERIK: Betty White er godt kjent for sine friske gloser. Her fotografert i forbindelse med TV-serien «Hot in Cleveland» i 2010. Foto: Matt Sayles / AP Photo / NTB scanpix Vis mer

I et intervju med Parade røper 95-åringen oppskriften på et lykkelig liv. Blant annet mener filmstjerna at riktig tankesett er nøkkelen til et langt liv.

– Fokuser på det positive, ikke det negative. Det høres så banalt ut, men mange mennesker vil heller peke ut et eller annet de kan klage på, i stedet for å si «Hei, dette var bra!». Det er ikke vanskelig å finne kvaliteter hvis du bare ser etter, sier den spreke skuespilleren.

Vodka og pølser

White er kjent som en frittalende figur, og har tidligere gjort det klart at hun ikke er en dame som er redd for å bruke banneord. Hun sparte heller ikke på friske gloser i intervjuet med Parade.

Blant annet kommer det fram at White ikke nødvendigvis foretrekker en anbefalt diett for helsegevinster. Hollywood-stjernen har nemlig en forkjærlighet for vodka og pølser.

– Mest sannsynlig i den rekkefølgen, sier den frittalende skuespilleren til magasinet.

KLINTE TIL: Betty White kysser «Magic Mike»-skuespiller Alex Pettyfe under prisutdelingen GLAAD i 2013. Foto: Todd Williamson / Invision/ NTB scanpix
KLINTE TIL: Betty White kysser «Magic Mike»-skuespiller Alex Pettyfe under prisutdelingen GLAAD i 2013. Foto: Todd Williamson / Invision/ NTB scanpix Vis mer

For det norske publikum ble hun kjent gjennom tv-serien «Golden Girls», på norsk kalt «Pantertanter».

Den 17. januar fyller hun, forhåpentligvis, år igjen.

Det finnes tilsynelatende flere personer med samme ønske. I 2016 ble det nemlig startet en innsamlingsaksjon for å holde henne i live.

Millionformue

Amerikaneren Demetrios Hrysikos hadde sett seg lei av at verdens største stjerner døde som fluer. Han gikk derfor til aksjon for at 2016 ikke skal få ta livet av flere storheter – og siktet seg ut Betty White.

Planen var hovedsakelig at pengene han fikk inn skulle brukes på reisen til Whites bolig, der initiativtakeren skulle passe på at hun overlevde året. Den 1. januar, et år seinere, skulle han sette kursen hjem igjen – med god samvittighet.

-KOM DEG VEKK: Komiker-legenden Betty White ville ha de halvnakne mennene for seg selv da hun ble hedret i helga. Den nakne hestekvinnen fikk beskjed om å ryke og reise. Vis mer Vis mer Vis mer

«Hvis det er greit for henne, flyr jeg dit hun er og holder henne trygg fram til 1. januar», skrev GoFundMe.

Aksjonen fikk den beskrivende tittelen «Beskytt Betty White fra 2016». Den gikk viralt, og det ble samlet inn om lag 75.000 kroner.

Dersom initiativtakeren hadde spurt pent, kunne skuespilleren sikkert ha bidratt med en slant selv. Ifølge Time har hun nemlig en formue på hele 365 millioner kroner.

95-åringen har selv pleid å spøke om alderen, gjerne sammen med venninnen og kollegaen Doris Day. ​

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!