Betty White:

Hollywood-stjerne (95) røper oppskriften på et lykkelig liv: – Vodka og pølser, i den rekkefølgen

Betty White avslører en diett utenom det vanlige.

IKON: Betty White (95) er en velkjent skikkelse i Hollywood. I et nytt intervju innrømmer hun en forkjærlighet for vodka og pølser. Foto: Ryan Miller / NTB scanpix
IKON: Betty White (95) er en velkjent skikkelse i Hollywood. I et nytt intervju innrømmer hun en forkjærlighet for vodka og pølser. Foto: Ryan Miller / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Betty White (95) tilhører definitivt en aura som mange forbinder med den såkalte gullalderen i Hollywood.

I årenes løp har skuespilleren mottatt en rekke utmerkelser, blant annet seks Emmy-priser. Til tross for sine 95 år på jorda, så holder hun seg fremdeles aktiv i filmbransjen.

Betty White har nemlig verdensrekorden for «lengste kvinnelige tv-karriere» for sine 77 år på skjermen. Det siste året har hun vært å se i TV3-serien «Bones».

I et intervju med Parade røper 95-åringen oppskriften på et lykkelig liv. Blant annet mener filmstjerna at riktig tankesett er nøkkelen til et langt liv.

– Fokuser på det positive, ikke det negative. Det høres så banalt ut, men mange mennesker vil heller peke ut et eller annet de kan klage på, i stedet for å si «Hei, dette var bra!». Det er ikke vanskelig å finne kvaliteter hvis du bare ser etter, sier den spreke skuespilleren.

Vodka og pølser

White er kjent som en frittalende figur, og har tidligere gjort det klart at hun ikke er en dame som er redd for å bruke banneord. Hun sparte heller ikke på friske gloser i intervjuet med Parade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer