BÅTTUR:  Hollywoodstjerna Jared Leto var på båttur i Oslo i går, og på Twitter avslørte Petter Stordalen at det var hans båt. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix og Instagram
BÅTTUR: Hollywoodstjerna Jared Leto var på båttur i Oslo i går, og på Twitter avslørte Petter Stordalen at det var hans båt. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix og InstagramVis mer

Hollywood-stjerne lånte Stordalens luksusbåt

Omtaler det som «kjærlighetsbåten».

(Dagbladet): Gutta i rockebandet 30 Seconds to Mars er i Norge i forbindelse med sin verdensturné, og på søndag spilte de konsert for et utsolgt Sentrum Scene i Oslo.

Da Dagbladet møtte den kjente skuespilleren og rockestjerna Jared Leto og hans bandkompiser på søndag fleipet de om at de ville bli i Norge for alltid. Foreløpig ser det også ut som gutta ikke har forlatt landet.

-«Stjal» båten min I går la de nemlig ut flere bilder og video på Twitter og Instagram av en solfylt båttur i Oslofjorden. På videoen ser vi at gutta forlater Tjuvholmen i en luksusbåt, og på bildene ser vi blant annet Jared Leto i bar overkropp, med en kapteinhatt og et norsk flagg i bakgrunnen.

Under bildet har Leto skrevet: «Meg med min kapteinhatt på kjærlighetsbåten».

Like etter la hotellkongen Petter Stordalen ut følgende melding på sin Twitter- konto: «Så det er derfor @thethiefoslo «stjal» båten min».

Stordalen sier til Dagbladet at han ikke vil utlevere opplysninger om hva hans gjester driver med.

- Men grunnen til at jeg sendte en twittermelding var fordi jeg så at gutta i 30 Seconds To Mars la ut en video med noe som lignet mistenkelig på min båt, sier Stordalen lurt.

«Mystiske» tweets Til Dagbladet fortalte gutta i bandet at de kanskje tenkte å spille inn en musikkvideo i Norge, men Dagbladet vet ikke om båten ble brukt til videoinnspillingen.

David Pedersen i gruppas plateselskap Universal sier til Dagbladet at de ikke kjenner til guttas planer om videoinnspilling i Norge.

Jared Leto og bandet har også lagt ut flere «mystiske» tweets om Norges-oppholdet på sine Twitter-sider i dag.

Blant annet skriver Leto at de vil utføre en såkalt #Marsflash i Oslo i kveld.

Gutta har flere ganger gjort stunt der de har dukket opp på gata for å synge noen sanger, og har omtalt opptrinnet som en #Marsflash.

Pedersen sier til Dagbladet at de nå jobber med dette og at mer informasjon vil komme i løpet av dagen.