Gunilla Persson:

Hollywoodfrue etterlyser norsk flørt: - Forsvant sporløst

En uke etter at hun fortalte om den «norske gentlemanen» er han sporløst borte.

ETTERLYSER NORDMANN: Gunilla Persson avslørte for ei uke siden at hun hadde funnet den store kjærligheten i en nordmann. Nå har han forsvunnet. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB scanpix
ETTERLYSER NORDMANN: Gunilla Persson avslørte for ei uke siden at hun hadde funnet den store kjærligheten i en nordmann. Nå har han forsvunnet. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB scanpixVis mer

Det er ikke mer enn ei uke siden at den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson kunne avsløre at hun etter flere år som singel, endelig så ut til å ha funnet lykken igjen.

- Det sa klikk

Til det svenske nettstedet Hänt fortalte Persson at hun hadde truffet en ny mann - en nordmann.

- Vi skal faktisk på en krepsefest i morgen. Da skal vi spise kreps i godt selskap, sa hun.

Ifølge Persson var det på det tidspunktet for tidlig å si om det hele kunne utvikle seg til noe mer alvorlig. Men allerede da hadde nordmannen fått en spesiell rolle i hennes liv.

- Jeg kan si at det sa klikk, sa Persson.

Like i forkant av intervjuet hadde Hollywood-frua hintet på bloggen sin om at hun hadde truffet en spesiell mann i forbindelse med en bytur etter en pressetilstelning.

«Etter festlighetene spiste Siv og jeg og Roxanne middag på Strandvägen 1, der vi hele tiden var omsvermet av fans, inkludert en gjeng fra England. Deretter bar det i vei med våre nye venner (en norsk mann som var spesielt interessant for meg) til Noppes og Riche, som vi stengte 02.15, skrev hun på bloggen.

Denne norske mannen var altså Oskar, og Persson beskrev det hele som kjærlighet ved første blikk.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Sporløst forsvunnet

Men Adam, eller kanskje Eva i dette tilfellet, var ikke lenge i paradis. For bare ei uke etter at kjærligheten igjen var på plass i livet til 60-åringen, er den, kanskje, forsvunnet.

For norske Oskar er sporløst forsvunnet.

«Oskar har forsvunnet, helt sporløst, og røyken etter ham har for lengst forsvunnet. Og det er kanskje like greit … Men hvem vet, kanskje det har hendt ham noe. Jeg gir det noen dager, før jeg for alvor leter etter Oskar, the Norwegian gentleman», skriver Persson, ifølge Aftonbladet.

Så gjenstår det å se om Persson klarer å spore opp den norske gentlemanen, som etter sigende skal ha tilhold i både Sverige, Norge og USA.

SNAKKER UT: Gunilla Persson sier hun føler seg mobbet i alle sesongene av «Svenske Hollywoodfruer». Video: MTG Sverige Vis mer

Turbulent ekteskap

Den skandaleombruste reality-profilen flyttet fra Högsjö i Vingåkers kommune og vendte nesa mot USA for 30 år siden, der hun jobbet som modell og skuespiller. På 70- og 80-tallet tilbrakte Persson mye tid i New York, hvor hun blant annet landet en modellkontrakt med Elite Model Management. Hun har også vært undertøysmodell for La Perla.

I 1984 møtte hun sin eksmann, Stephen Linville, og etter bare seks måneder, giftet paret seg. Forholdet skulle imidlertid vise seg å surne raskt.

Eksmannen har som nevnt kommet med svært kritiske kommentarer om Gunilla. Blant det han tidligere har uttalt, er at det føltes som hun brukte ham for å få oppholdstillatelse.

Han har også påstått at ekskona fortalte ham at hun ikke kunne vært sammen med en som tilhører «middelklassen». Persson har på sin side avskrevet eksmannens påstander som løgn.

Som 43- åring fødte Persson sin første og eneste barn, datteren Erika Persson, som også medvirker i «Svenske Hollywoodfruer». TV-profilen har aldri avslørt identiteten til datterens far i offentligheten.