Hollywoods mest turbulente parforhold: Hemmelige affærer, voldsanklager og påståtte orgier

Disse parene har vakt stor oppmerksomhet for sine stormfulle forhold.

OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Det er ingen ukjent sak at noen av verdens mest kjente par har hatt sitt å stri med i løpet av forholdet. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Det er ingen ukjent sak at noen av verdens mest kjente par har hatt sitt å stri med i løpet av forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Denne uka feirer Ozzy og Sharon Osbourne 35 års bryllupsdag. Gjennom flere tiår har de blitt regnet som et av verdens mest profilerte kjendispar - på godt og vondt.

I hvert sitt innlegg på Instagram markerer paret den store begivenheten, og gir klart uttrykk for kjærligheten dem imellom.

- Gratulerer med bryllupsdagen, min elskede. Du er mitt alt, skriver rockestjerna til et bilde fra vielsen for 35 år siden.

Leser man imidlertid mellom linjene i Sharon Osbournes (64) hyllest, er det ikke til å komme unna at duoen har hatt sitt å stri med.

«Tusen takk, Ozzy, for 35 ville og fantastiske år sammen. Jeg er klar for det neste kapittelet i vårt liv. Elsker deg mer i dag enn jeg gjorde i går. En ting må du alltid huske: Du bærer mitt hjerte, det begynner å bli gammelt og trenger beskyttelse. Gratulerer med bryllupsdagen», skriver hun.

Fikk tilbakefall

Helt siden paret giftet seg 4. juli 1982, har de vært et yndet objekt for amerikanske og britiske tabloider.

Ozzy Osbourne (68) har aldri lagt skjul på at han har levd et utagerende rockeliv, noe som definitivt har påvirket forholdet til kona. I en årrekke slet han med store rusproblemer, og ryktene om at et av rockens største par skulle gå fra hverandre, har vært utallige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer