<strong>KOM ARM I ARM:</strong> Michael Fassbender og Alicia Vikander på den røde løperen i Venezia. Foto: Dave Bedrosian/Future Image/WENN.com, NTB Scanpix
KOM ARM I ARM: Michael Fassbender og Alicia Vikander på den røde løperen i Venezia. Foto: Dave Bedrosian/Future Image/WENN.com, NTB Scanpix Vis mer

Alicia Vikander og Michael Fassbender:

Hollywoods nye superpar tok filmfestivalen med storm

Bekrefter stjerneforhold. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går hadde den mye omtalte filmen «The Light Between Oceans» premiere på den glamorøse filmfestivalen i Venezia.

På den røde løperen dukket filmens stjerner opp, Hollywood-stjerna Michael Fassbender (39) og det svenske stjerneskuddet Alicia Vikander (27). Hun stakk nylig av med Oscar-statuett, for sin rolle i «The Danish Girl».

Bare timer før duoen gikk arm i arm foran det oppmøtte pressekorpset, bekreftet Fassbender det «alle» har tenkt en stund. Skuespillerduoen er kjærester.

Bekreftet forholdet

Det var under et intervju på «Good Morning America» at Fassbender avslørte at de var sammen. US Magazine har gjengitt intervjuet.

På spørsmål fra programlederen om det er sant at de forelsket seg på filmsettet, svarer han ærlig.

- Ja, vi møttes på jobben og har sett hverandre siden, sa han i intervjuet.

The Light Between the Oceans

Innspillingen av «The Light Between Oceans» startet i 2014, og det skulle ikke gå mange uker før romanseryktene svirret rundt stjernene.

Fassbender og Vikander har blitt observert kyssende en rekke ganger, blant annet da hun fikk beskjeden om at hun hadde vunnet Oscar.

Det skulle likevel gå tre år før forholdet nå ble bekreftet.

«Festivalens fineste par»

Forholdets bekreftelse til side, har det ikke gått internasjonal presse hus forbi at paret gikk ned den røde løperen i går.

Vikander hadde på seg en spesialdesignet kjole fra Louis Vuitton, men fikk mest oppmerksomhet for mannen ved hennes side.

«Alicia og Michael er offisielt det fineste paret på festivalen», skriver Vogue. People Magazine mener at paret ikke kunne holde øynene fra hverandre da de sto på den røde løperen.

Daily Mail skriver at Fassbender stirret på kjæresten sin med «beundrende blikk» store deler av kvelden. Entertainment Weekly beskriver paret som «notorisk private», og kan fortelle at dette er deres første opptreden på rød løper sammen.

Produktive

Både Fassbender og Vikander har de siste åra spilt i mange filmer. Bare i fjor var Vikander aktuell med hele åtte filmer.

Hun fortalte da at hun hadde jobbet uavbrutt med film i to og et halvt år, og at det bare var tilfeldig at alle skulle slippes i 2015. Siden debuten på lerretet i 2006 har hun vært med i over 16 spillefilmer, og enda flere om man teller med kortfilmene.

Fassbender har heller ikke ligget på latsida, og er for mange kjent fra filmer som «300», «Inglourious Bastards», «12 Years a Slave» og en rekke filmer i «X-Men»-serien.

Han har også begynt innspillingen av den etterlengtede filmatiseringen av Jo Nesbøs «Snømannen». Der spiller 39-åringen selveste Harry Hole.

Alicia Vikander og Michael Fassbender klinte til under Oscar-utdelinga

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer