DØD: Skuespilleren Dennis Farina. Foto: Reuters/NTB Scanpix
DØD: Skuespilleren Dennis Farina. Foto: Reuters/NTB ScanpixVis mer

Hollywoodstjerne døde brått

Fikk blodpropp i lungene.

(Dagbladet): Den italiensk-amerikanske skuespilleren Dennis Farina (69) døde mandag, etter å ha fått blodpropp i lungene.

Det melder en rekke amerikanske aviser, blant annet TMZ.

- Jeg ble sjokkert Farina har spilt en rekke roller i både filmer og TV-serier, men er kanskje mest kjent for rollen som politietterforskeren Joe Fontana i TV-serien «Law and Order», som gikk fra 2004-2006.

- Jeg ble sjokkert og trist over å høre om Dennis' uforventede bortgang i dag tidlig, sa skaperen av serien Dick Wolf i en pressemelding mandag, ifølge DailyMail.

Farina ble 69 år gammel.

Fra politimann til skuespiller Skuespilleren gikk fra å være politimann i Chicago, til å bli en kjent amerikansk skuespiller.

Han etterlater seg tre sønner, Dennis Jr, Michael og Joseph, som han har sammen med eks-kona Patricia Farina. Eks-paret var gift fra 1970 til 1980.

Farina har også seks barnebarn, Brianna, Olivia, Michael, Tyler, Matthew og Eric.

Skuespilleren bodde sammen med sin langvarige kjæreste Marianne Cahill i Arizona i USA.

ANERKJENT: Dennis Farina har spilt en rekke kjente roller, blant annet som politietterforskeren Joe Fontana i TV-serien «Law and order». Foto: AP/NTB Scanpix
ANERKJENT: Dennis Farina har spilt en rekke kjente roller, blant annet som politietterforskeren Joe Fontana i TV-serien «Law and order». Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer