Dieter Brummer:

«Home and Away»-idol (45) døde

Dødsårsaken er ikke kjent.

DØD: Dieter Brummer, her fra 2001, har gått bort. Foto: Nils Jorgensen/REX/NTB
DØD: Dieter Brummer, her fra 2001, har gått bort. Foto: Nils Jorgensen/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 1988 kom den populære serien «Home and Away» på skjermen. Flere nordmenn fikk nok med seg serien etter skoletid, og stiftet dermed bekjentskap med Shane Parrish, spilt av Dieter Brummer, som var med i serien fra 1991 til 1996.

Skuespilleren trakk seg fra rampelyset etter serien, men er fortsatt et kjent fjes for fansen, som så ham gjennom hele 557 episoder.

The Sydney Morning Herald skriver mandag at Brummer har gått bort, 45 år gammel. Dødsårsaken er ikke kjent. Politiet bekrefter overfor TV Tonight at lokalt politi rykket ut etter bekymring i et hjem i Sydney.

- En død mann ble funnet inne i hjemmet. Dødsfallet anses ikke som mistenkelig. En rapport vil bli klargjort for rettsmedisinsk, sier vedkommende.

En talsperson for Channel 7, som sendte «Home and Away», forteller til Sydney-avisa at Brummer var et elsket medlem i serien, og at han hadde fans over hele verden.

- «Home and Away» og Channel 7 synes det er veldig trist å høre om Dieter Brummers bortgang. Han var en veldig elsket «Home and Away»-skuespiller, og hyllet av australske og internasjonale seere for sitt prisvinnende portrett av Shane Parrish, sier vedkommende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer