Ben Unwin fra «Home and Away»:

«Home and Away»-skuespiller (41) er død

Ben Unwin ble bare 41 år gammel.

MANGE ÅR: Ben Unwin (nummer to fra høyre) spilte i den australske serien fra 1996 - 2005. Foto: Foto: Seven Network / TV 2
MANGE ÅR: Ben Unwin (nummer to fra høyre) spilte i den australske serien fra 1996 - 2005. Foto: Foto: Seven Network / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Home and Away»-stjerne Ben Unwin (41) er død. Dette bekrefter politiet i den australske delstaten New South Wales, ifølge Independent.

Unwin ble onsdag 14. august funnet død etter en bekymringsmelding. Det er ikke bekreftet noen dødsårsak, men politiet forteller i en pressemelding at saken ikke behandles som et mistenkelig dødsfall.

Husket med kjærlighet

Unwin spilte karakteren Jesse McGregor i den australske såpeoperaen «Home and Away», som siden sent på 80-tallet har vært en TV-favoritt.

- Rollebesetningen og mannskapet bak «Home And Away» er knust over nyheten om vår tidligere kollega Ben Unwins bortgang, uttaler en talsperson for The Seven network.

- Ben sitt arbeid i rollen som Jesse McGregor kommer til å bli husket med mye kjærlighet. Hans familie og venner er med oss i våre tanker og bønner, blir det fortalt av talspersonen.

Flere av skuespillerens tidligere kollegaer fra serien sender sine kondolanser.

- Jeg våknet akkurat opp til de tragiske nyhetene om Bens bortgang. Hjertet mitt føler med hans familie, sier Ada Nicodemou (42), som spilte rollen som Leah Patterson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer