Jessica Falkholt:

«Home and Away»-stjerne (29) døde etter ulykken som drepte foreldrene hennes

Skuespilleren gikk bort på sykehus denne uka.

GIKK BORT: Skuespiller Jessica Falkholt (t.h.) mistet begge foreldrene sine og søsteren etter en fatal bilulykke i romjula. Nå har 29-åringen selv gått bort som følge av skadene sine. Foto: Channel 5
GIKK BORT: Skuespiller Jessica Falkholt (t.h.) mistet begge foreldrene sine og søsteren etter en fatal bilulykke i romjula. Nå har 29-åringen selv gått bort som følge av skadene sine. Foto: Channel 5 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den australske tv-stjerna Jessica Falkholt er død, bare 29 år gammel. Det melder BBC.

Skuespilleren, kjent fra såpeserien «Home & Away», var involvert i en fatal bilulykke i New South Wales i Australia 2. juledag.

Jessica Falkholt døde på sykehuset St. George Hospital i Sydney onsdag, klokken 10.20 lokal tid, etter at respiratoren hennes ble skrudd av forrige uke.

- Jessica gikk bort som følge av alvorlige skader hun fikk i en bilulykke den 26. desember 2017. Familien har bedt om privatliv i denne vanskelige tiden, heter det i en uttalelse gjengitt av blant annet Mirror.

Mistet familien sin

Ifølge BBC mistet foreldrene til Jessica, Lars (69) og Vivian (60), livet momentant i den tragiske bilulykken. Skuespillerens yngre søster, Annabelle (21), døde på sykehus tre dager seinere.

Australsk politi etterforsker fortsatt ulykken, som også drepte 50-årige Craig Whitall, som kjørte den andre bilen som var involvert i kollisjonen.

Etter dødsulykken uttalte myndighetene at de undersøkte hvorvidt bilen til Whitall hadde befunnet seg på feil side av veien på ulykkestidspunktet.​

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer