Hør Pia Tjelta synge duett med Morten Harket

Sang på åpningsfest.

||| Det som begynte som en uskyldig duett i et privat selskap for noen uker siden, endte opp med å bli en duett som de to fremførte på åpningen av Karl Johans nye kjøpesenter, Eger, i kveld.

- Det var modig av Pia, sa den godt bevandrede artisten Morten Harket da applausen på Karl Johan tok overhånd.

Startet i strømpelesten
Med Everly Brothers-låta «Let it be me» sang de to for full hals med Oslo-fiffen som tilskuere foran motehuset som skal få nordmenn til å handle luksus og design.

Kontrasten til a-ha konserten i Rio i 1991 med 194 000 tilskuere kunne ikke vært større.

- Hvorfor gjør dere dette?

- Vi gjorde en bitte liten greie helt sånn i strømpelesten hos noen felles venner, og så var det noen som visste om det som lurte på om vi hadde lyst til å synge den samme sangen igjen , og så ville Morten det fordi vi synes det var bra å jobbe sammen, forteller Tjelta.

- Vi har prøvd å få til en fin ting, og det er rett og slett det det er. Det er tatt litt på sparket, hele greia, forteller den bevandrede artisten Morten Harket.

- Ga mersmak
For skuespiller Pia Tjelta ble sangkarrieren sparket i gang da hun tidligere i år fikk sin store debut som musikalstjerne. Fra før på musikerreportoaret korer hun på Julius Wingers plate, «Kjærlighet og andre misforståelser».

Harket legger ikke skjul på sin begeistring for den ferske artisten.

-Hun er flink. Hun er lett å jobbe med og hun er ivrig og har lyst til å få til noe. Hun er nysgjerrig på en bra måte, sier Harket.
Men til tross for ros avviser hun at hun går med konkrete planer om karriereskifte.

- Nei, det er ikke noe jeg seriøst vurderer, men dette var gøy og det ga absolutt mersmak, sier Pia Tjelta til Dagbladet.no.