Barbara Moleko:

Hørte kjæresten være utro

- Jeg hørte at de ropte.

KJÆRLIGHETSSORG: Barbara Moleko forteller ærlig om den gangen hun hadde kjærlighetssorg som 17-åring. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/NTB
KJÆRLIGHETSSORG: Barbara Moleko forteller ærlig om den gangen hun hadde kjærlighetssorg som 17-åring. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den danske sangeren og låtskriveren Barbara Moleko (36) har opplevd noe av det verste en kan oppleve i ung kjærlighet. Det åpner hun seg nå opp om i en ny episode av 24syvs podkast «112 For Knuste Hjerter», ifølge danske B.T.

I podkasten mimrer hun tilbake til en hendelse med sin daværende kjæreste da hun var 17 år. De gikk på college og var på en fest, men da Moleko ankom festen skal en annen jente ha sittet skrevs over fanget til kjæresten hennes.

Hun betraktet det som skjedde på avstand, noe forvirret, før de plutselig begynte å kysse, forteller hun.

- Jeg husker at jeg bare løp inn på rommet mitt og gråt, sier sangeren i podkasten.

Hun skal ha prøvd å snakke med ham, men han bare ignorerte henne. Til slutt bestemte hun seg for å gå bort til hans rom og banke på. Han var imidlertid ikke alene der inne - jenta han hadde kysset satt ifølge Moleko allerede på rommet hans.

- Da går det opp for meg at dette har skjedd før. Det var som om en bølge av tristhet, fiasko og sinne la seg over meg, forteller hun.

Moleko hadde rett, sier hun videre: Det som nå hadde blitt hennes ekskjæreste innrømmet at han hadde vært sammen med den andre jenta et par ganger og at han var forelsket i henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer