RETTE EKTEFOLK: Joel Kinnaman og Cleo Wattenström ga hverandre sitt ja i et kapell i Los Angeles under mildt sagt uromantiske omstendigheter, ut fra Kinnamans egen beskrivelse å dømme. Her er paret avbildet under en middag i Det hvite hus i Washington tidligere i år. Foto: Cheriss May / Scanpix
RETTE EKTEFOLK: Joel Kinnaman og Cleo Wattenström ga hverandre sitt ja i et kapell i Los Angeles under mildt sagt uromantiske omstendigheter, ut fra Kinnamans egen beskrivelse å dømme. Her er paret avbildet under en middag i Det hvite hus i Washington tidligere i år. Foto: Cheriss May / ScanpixVis mer

«House of Cards»-stjerna snakker ut om «torturbryllupet»

Seremonien var alt annet enn romantisk da Joel Kinnaman ga kona sitt ja. 

(Dagbladet): Fram til april i år trodde de aller fleste at Hollywood-skuespiller Joel Kinnaman (36) og tatoveringskunstneren Cleo Wattenström (24) «bare» var kjærester.

Men da skuespilleren, best kjent fra tv-seriene «House of Cards» og «The Killing», besøkte talkshowet «The Talk», avslørte han at de to allerede hadde fått ring på fingeren i all hemmelighet.

Nå har Kinnaman lettet ytterligere på sløret - igjen i et TV-program.

Da svensk-amerikaneren besøkte «Live with Kelly» tirsdag røpet han nemlig detaljer rundt seremonien der han og Wattenström ga hverandre sitt ja, skriver Expressen.

Til programleder Kelly Ripa fortalte Kinnaman at han tok kjæresten med til et kapell i Los Angeles som spesialiserer seg på spontane bryllup, og at de ble møtt av en kvinne med russisk aksent som spurte om de skulle gifte seg, og deretter ba om å få 435 dollar kjapt.

Videre fikk Kinnaman og Wattenström ifølge Expressen beskjed om å stille seg i «kapellet», en beskrivelse som skal ha vært et stykke unna sannheten.

- Jeg tenkte: «kapellet»? Da så jeg denne middelalderske, torturliknende gjenstanden med to metallstenger som hang fra hverandre med litt stoff mellom seg, fortalte Kinnamann lattermildt til Ripa.

Hvilken gjenstand dette var, utdyper han imidlertid ikke.

Men til tross for at den romantiske stemningen ikke akkurat var på plass, endte altså paret opp med å love hverandre evig troskap.

SE TRAILER: Joel Kinnaman hadde hovedrollen i filmene Snabba Cash og Snabba Cash II. Her sees traileren til sistnevnte. Filmene er basert på Jens Lapidus' krimromaner.  Video: Nordisk Film Distribusjon AS Vis mer