«House of Cards»-stjerna snakker ut om «torturbryllupet»

Seremonien var alt annet enn romantisk da Joel Kinnaman ga kona sitt ja. 

RETTE EKTEFOLK: Joel Kinnaman og Cleo Wattenström ga hverandre sitt ja i et kapell i Los Angeles under mildt sagt uromantiske omstendigheter, ut fra Kinnamans egen beskrivelse å dømme. Her er paret avbildet under en middag i Det hvite hus i Washington tidligere i år. Foto: Cheriss May / Scanpix
RETTE EKTEFOLK: Joel Kinnaman og Cleo Wattenström ga hverandre sitt ja i et kapell i Los Angeles under mildt sagt uromantiske omstendigheter, ut fra Kinnamans egen beskrivelse å dømme. Her er paret avbildet under en middag i Det hvite hus i Washington tidligere i år. Foto: Cheriss May / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fram til april i år trodde de aller fleste at Hollywood-skuespiller Joel Kinnaman (36) og tatoveringskunstneren Cleo Wattenström (24) «bare» var kjærester.

Men da skuespilleren, best kjent fra tv-seriene «House of Cards» og «The Killing», besøkte talkshowet «The Talk», avslørte han at de to allerede hadde fått ring på fingeren i all hemmelighet.

Nå har Kinnaman lettet ytterligere på sløret - igjen i et TV-program.

Da svensk-amerikaneren besøkte «Live with Kelly» tirsdag røpet han nemlig detaljer rundt seremonien der han og Wattenström ga hverandre sitt ja, skriver Expressen.

Til programleder Kelly Ripa fortalte Kinnaman at han tok kjæresten med til et kapell i Los Angeles som spesialiserer seg på spontane bryllup, og at de ble møtt av en kvinne med russisk aksent som spurte om de skulle gifte seg, og deretter ba om å få 435 dollar kjapt.

Videre fikk Kinnaman og Wattenström ifølge Expressen beskjed om å stille seg i «kapellet», en beskrivelse som skal ha vært et stykke unna sannheten.

- Jeg tenkte: «kapellet»? Da så jeg denne middelalderske, torturliknende gjenstanden med to metallstenger som hang fra hverandre med litt stoff mellom seg, fortalte Kinnamann lattermildt til Ripa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer