Kylie Jenner:

Hudflettes av fansen etter dette bildet

- Det er kriminelt.

FÅR KRITIKK: Kylie Jenner har fått massiv negativ kritikk etter at hun delte dette bildet med kjæresten Travis Scott på Instagram nylig. Foto: Instagram / Kylie Jenner
FÅR KRITIKK: Kylie Jenner har fått massiv negativ kritikk etter at hun delte dette bildet med kjæresten Travis Scott på Instagram nylig. Foto: Instagram / Kylie JennerVis mer

Kylie Jenner (21) går for å være en verdens største realitystjerner. Hun utgjør en sentral del i den berømte Kardashian/Jenner-klanen, som man kan følge livene til gjennom tv-serien «Keeping up With The Kardashians».

Den berømte realityfamilien er ikke fremmed for å skape overskrifter, og til stadighet dukker det opp svært friske og sjokkerende utsagn fra flere av de populære familiemedlemmene - enten det gjelder utroskap eller fotoredigering.

Familien har også vært gjenstand for mye kritikk siden den første episoden av den verdenskjente realityserien ble sendt på amerikanske TV-skjermer i 2007.

Nå er 21-åringen i ilden igjen, fordi hun tilsynelatende har parkert bilen sin på en parkeringsplass forbeholdt biler for personer med gyldig handikap-bevis.

Det skriver blant andre People og The Independent.

- Det er kriminelt

Stjernas fans reagerer sterkt på et bilde hun har delt på Instagram med sine over 141 millioner følgere. På bildet poserer Jenner kjærlig foran en bil sammen med rapperkjæresten Travis Scott (28). 21-åringen er stilig antrukket i en signalrosa blazer - men det er noe helt annet tilhengerne hennes har bitt seg merke i.

VEKKER OPPSIKT: Dette bildet av Kylie Jenner og Travis Scott har skapt reaksjoner hos fansen. Foto: Instagram / Kylie Jenner
VEKKER OPPSIKT: Dette bildet av Kylie Jenner og Travis Scott har skapt reaksjoner hos fansen. Foto: Instagram / Kylie Jenner Vis mer

På veggen bak bilen kan man nemlig tydelig se at parkeringsplassen paret har parkert bilen på, er ment for biler som har handikap-bevis. Som kjent har verken Kylie Jenner eller kjæresten Travis Scott noen funksjonsnedsettelser, i hvert fall ikke som de har offentliggjort.

Det er imidlertid usikkert om paret hadde med seg en person med et slikt bevis og dermed hadde tillatelse til å parkere der de gjorde.

Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar. Vis mer

Bildet får fansen til å reagere, og nå får realityparet krass kritikk for å være hensynsløse.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med kritiske kommentarer mot realitystjerna - som på sin side hittil ikke har uttalt seg om kritikken.

KJÆRESTEN: Kylie Jenner har de siste årene vært sammen med rapperen Travis Scott. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEN: Kylie Jenner har de siste årene vært sammen med rapperen Travis Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er kriminelt å parkere på handikapplass, har en av stjernas følgere kommentert under bildet.

Raser

Det oppsiktsvekkende bildet har fått over sju millioner likerklikk, og det har strømmet inn med kommentarer i kommentarfeltet. Svært mange reagerer på det som i utgangspunktet skulle være et romantisk bilde av Jenner og kjæresten

- Å parkere på handikapplass, det er klasse. Ikke særlig overraskende tatt i betraktning hvem som oppdro deg, skriver en annen.

- Dere burde skamme dere for å parkere på handikapplass. Dere vet ikke hvordan det er å ha funksjonsnedsettelser. Hilsen handikappet, skriver en tredje.

Det er riktignok ikke første gang dette skjer i den berømte Jenner-familien. Det samme skjedde i juli i 2018, da søstera Kendall (23) gjorde den samme feilen. Hun parkerte sin Ferrari på en parkeringsplass for handikappede utenfor en sushirestaurant i Los Angeles.

Heller ikke den gang lot reaksjonene vente på seg, og en representant for Kendall uttalte at hun ikke hadde parkert bilen på feil sted selv, men at det var en betjent på parkeringsplassen som hadde gjort det.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Fikk kritikk for magasinforside

Det er riktignok ikke eneste gang Jenner har blitt utsatt for harde skyts den siste tida. Da hun og datteren Stormi debuterte på forsiden av motemagasinet Harper's Bazaar sammen i starten av juli, var ikke kritikerne trege med å komme på banen.

Hun fikk hard kritikk for å eksponere barnet i så stor grad som hun gjør, selv om 21-åringen har valgt at datteren ikke skal medvirke i familiens realityserie.

I intervjuet med magasinet snakket realitystjerna blant annet om hvordan det er å vokse opp i rampelyset - og hun innrømmet også at det hadde sine negative sider.

KARDASHIANS: I disse dager ruller sesong 16 av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» ut på norske skjermer. Vi møtte Sophie Elise på premieren og hørte om hva hennes forhold til jentene er. Vis mer

Barnepsykologen Willy-Tore Mørch var svært kritisk til at noen eksponerer barna sine på denne måten. Enda verre mener han det er at eksponeringen gjøres på nettet, da dette vil bli værende resten av barnets liv.

- Det er mange eksempler på at barn av kjendiser som har vært eksponert mye offentlig, sliter med ettervirkninger. Det kan være i form av sosial tilbaketrekning, eller dårlig selvbilde. Mange har opplevd å bli mobbet. Det er nok av eksempler på kjendisbarn som har gått i depresjon som følge av foreldrenes eksponering, så de skadelige effektene av dette er et kjent fenomen for oss psykologer, sa Mørch til Dagbladet i starten av juli.