Annika Strandhäll og Ebba Busch:

Hudflettes etter bytur: - Tragisk

Politikeren Annika Strandhäll raser etter at Ebba Busch brukte SÄPO som «privat Uber-tjeneste».

FÅR KJEFT: Ebba Busch blir beskyldt for å ha brukt sikkerhetstjenesten som privat «privat Uber-tjeneste». Foto: Stina Stjernkvist/TT/NTB
FÅR KJEFT: Ebba Busch blir beskyldt for å ha brukt sikkerhetstjenesten som privat «privat Uber-tjeneste». Foto: Stina Stjernkvist/TT/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Margaux Dietz (30) har de seineste åra markert seg som en av landets største. I nabolandet har hun blant annet svingt seg på parketten i den svenske versjonen av «Skal vi danse», vist fram hverdagen på Instagram og blogget for magasinet Elle.

I 2018 fikk hun også stor oppmerksomhet på sin egen YouTube-kanal, etter at hun lagde serien «Partitempen». Der inviterte hun landets samtlige partiledere, og håpet var å få flere unge til å stemme i valget.

Blant gjestene var hennes gode venninne Ebba Busch (33), som er partileder for Kristdemokraterna. Busch og Dietz har ved flere anledninger vært åpne om sitt gode vennskap. Influenseren ble blant annet viet i sitt eget bryllup av partilederen.

Hun har også podkasten «Margaux & Theo», sammen med broren Theo, og i en ny episode kommer hun med avsløringer som mildt sagt har satt sinnet i kok i den svenske politikkverdenen, ifølge Expressen.

Raser

I episoden forteller influenseren nemlig om sin egen 30-årsdag, der gjestene blant annet ble fraktet i en festbuss til et utested på Stureplan i Stockholm. Bursagen ble feiret for to helger siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer