Lili Reinhart:

Hudflettet Kim - frykter festnekt

Tviler på ny invitasjon til stjernespekket gala etter å gå gått i strupen på Kim Kardashian.

HUDFLETTET STJERNA: Lili Reinhart holdt ikke tilbake på kritikken av Kim Kardashian. Foto: Evan Agostini/AP/NTB
HUDFLETTET STJERNA: Lili Reinhart holdt ikke tilbake på kritikken av Kim Kardashian. Foto: Evan Agostini/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det ble mildt sagt baluba under årets Met-gala, der Kim Kardashian (42) dukket opp i Marilyn Monroes 60 år gamle kjole.

For å passe kjolen kunne realitystjerna avsløre at hun hadde gått ned hele sju kilo ved å følge en streng diett, sitte i en sauna-drakt to ganger om dagen, løpe på tredemølle og kutte ut alt av sukker og karbohydrater.

OVERRASKER: Kim Kardashian overrasker med kjolen sin på Met-gallaen. Video: AP Vis mer

Det fikk «Riverdale»-skuespiller Lili Reinhart (26) til å se rødt, og hun beskrev Kardashians utsagn som «uvitenhet ut av en annen verden» og «motbydelig».

Nå tror Reinhart at det vil få konsekvenser for henne selv.

- Jævlig på hundrevis av nivåer

Denne uka mimret 26-åringen tilbake til utblåsningen i et intervju med W Magazine.

- Det var gøy. Men etter å ha vært der (Met-galaen, journ.anm.) i år, tror jeg ikke at jeg kommer til å bli invitert igjen. Jeg sa noe om en viss person i en viss kjole.

Etter å ha hørt realityprofilens beskrivelse av dietten, tok Reinhart raskt til Instagram-story for å si hva hun mente om saken.

«Så galt. Så jævlig på hundrevis av måter. Å åpent innrømme å ha sulta deg selv for Met-gallaen. Når du vet veldig godt at millioner av unge menn og kvinner ser opp til deg og hører på hvert eneste ord du sier», skrev skuespilleren.

GREP INN: Sara Emilie Tandberg deler åpent til venninnene om tiden hun nesten møtte veggen, noe som resulterte i en «intervention». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

«Å gå på rød løper og gjøre et intervju hvor du sier hvor sulten du er ... fordi du ikke har spist karbohydrater den siste måneden ... alt for å komme inn i en jævla kjole?».

«Uvitenheten er ute av en annen verden og motbydelig. Vennligst slutt å støtte disse idiotiske, skadelige kjendisene hvis hele imaget kretser rundt kroppene deres».

I ettertid har Kardashian forsvart sin egen uttalelse til The Times, ifølge People.

- Jeg tenkte «ok, Christian Bale gjør det for en filmrolle, og det er akseptabelt. Renée Zellweger gikk opp i vekt for en rolle». For meg er det det samme, forklarte hun, og la til:

TÅREVÅTT: 27-åringen får kjeft av programlederene etter svimlende forbruk. Video: Viaplay / Rød Løper. Vis mer

- Jeg sa ikke «hallo alle sammen, hvorfor går dere ikke bare raskt ned i vekt på kort tid?».

Angrer ikke

Dagen etter tiraden på Instagram, forklarte Reinhart at hun valgte å si ifra fordi hun ikke «så nok mennesker med store plattformer gå i mot giftig oppførsel i bransjen», skriver Us Weekly.

26-åringen kom også med en bønn om å ikke støtte «skadelige» kjendiser som «bidrar til farlige samtaler om forskjellige kroppstyper».

Til tross for å kanskje nektes å delta på neste års galla, angrer ikke stjerna på at hun hevet stemmen mot Kardashian, forteller hun W Magazine denne uka.

- Jeg har alltid hatt lyst til å stå for noe. Og selv om jeg ikke liker at en kommentar fra meg blir til 17 avisartikler, overtenker jeg ikke hva jeg publiserer. Det må representere det jeg føler. Jeg ville sagt det om jeg hadde hatt 100 eller 100 millioner følgere.

SIER FRA: Merete Mørk Lingjærde har fått høre det på sosiale medier etter at hun siterte feil mann under direktesending på «Skal vi danse». Nå sier hun hva hun mener om den saken. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

Ifølge Us Weekly har Reinhart tidligere vært åpen om at hun har slitt med eget kroppsbilde.

- Det er utfordrende å se på kroppen din med kjærlighet i stedet for et kritisk blikk. Det er en øvelse og jeg lærer fremdeles, skrev hun på Instagram-story i 2019.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer