<strong>FERIETUREN FRA HELVETE:</strong> Skuespiller Hugh Grant forteller om de uventede sammenbruddene etter en ferietur i 2007. Her med skuepiller Bryce Dallas (35), som også var gjest i studio. Foto: Wenn / NTB Scanpix
FERIETUREN FRA HELVETE: Skuespiller Hugh Grant forteller om de uventede sammenbruddene etter en ferietur i 2007. Her med skuepiller Bryce Dallas (35), som også var gjest i studio. Foto: Wenn / NTB Scanpix Vis mer

Hugh Grant brøt sammen på ferie: - Gråt tre uker i strekk

Skylder på massasje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske skuespillerveteranen Hugh Grant (55) hadde ett viktig råd til publikum da han gjestet talkshowet The Late Late Show denne uka:

Ikke ta for mange massasjetimer.

- Jeg ble gal. Jeg ble massert inn i galskapen, forklarte Grant, ifølge Daily Mail.

- Absurd

Det var etter en ferietur til Maldivene i 2007 at skuespilleren over en tre ukers periode opplevde å få flere sammenbrudd.

Og hvor kommer massasjetimene inn i bildet? Jo, ifølge Grant skal 30(!) daglige massasjetimer være årsak til at 55-åringen uten forvarsel brøt ut i tårer på vei hjem til England.

- Jeg satt på flyet og leste fotballresultatene fra avisa. Så kom plutselig tårene. Og det bare fortsatte - jeg gråt tre uker i strekk. Det var helt absurd, forteller Grant.

Det store spørsmålet er hvorfor «Notting Hill»-stjerna valgte å tilbringe mesteparten av ferien i massasjestolen.

Firebarnsfar

- Jeg kjedet meg sånn, er svaret talkshow-vert James Corden får fra Grant.

Samtidig opplyser skuespilleren at ble kvitt problemet etter å ha snakket med psykolog.

55-åringens farsrolle var også blant temaene som ble tatt opp under skuespillerens tv-opptreden.

Grant skapte mange overskrifter da han ble pappa for første gang i 2011, da moras identitet på daværende tidspunkt ikke var kjent.

Og da han ventet sitt andre barn med kvinnen, som seinere er blitt kjent som kinesiske Tingland Hong, ble overskriftene enda flere. Grant ventet nemlig barn nummer tre med en annen kvinne - samtidig.

Totalt har Grant i dag fire barn - to med hver av kvinnene. Han er i dag kjæreste med den siste barnemora, den svenske tv-produsenten Anna Eberstein.

Hugh Grant er en stor skuespillerstjerne i Storbritannia, så vel som i Hollywood, og er kjent fra en rekke populære filmer. Deribant «Fire bryllup og en gravferd», «Love Actually», «Notting Hill», «Bridget Jones» og «Gutter er gutter».

Adele om Grammy-flausen: - Jeg gråt hele dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer