Hugh Grant om sex­kjøpet: - Jeg var uskikkelig og veldig full

Den britiske skuespilleren beskriver seg selv som en «angrende synder».

LEGGER KORTENE PÅ BORDET: Skuespiller Hugh Grant (55) snakker om sexkjøpet i 1995 som kostet ham både æren, 6600 kroner i bot og forholdet til Elizabeth Hurley. Foto: NTB Scanpix
LEGGER KORTENE PÅ BORDET: Skuespiller Hugh Grant (55) snakker om sexkjøpet i 1995 som kostet ham både æren, 6600 kroner i bot og forholdet til Elizabeth Hurley. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Han gir sjelden intervjuer om privatlivet, men i det siste har skuespiller Hugh Grant (55) åpnet opp om både det ene og det andre.

Seinest i forrige fortalte han om hvordan han brøt sammen på ferie, og overskriftene rundt at han fikk fire barn på fire år.

Og da Grant stilte opp hos den amerikanske journalisten Tracy Smith i frokostprogrammet «CBS News Sunday Morning» i helga, sto 55-åringens velomtalte sexkjøp i 1995 for tur.

Ble arrestert

Det var for 21 år siden at Grant, som den gang var 34 år, ble arrestert sammen med en kvinnelig prostituert av politiet i Los Angeles.

Saken fikk enorm oppmerksomhet i media, særlig siden skuespilleren på daværende tidspunkt var kjæreste med modellen Elizabeth Hurley.

Sexkjøpet kostet Grant æren, 6600 kroner i bot og forholdet til Hurley.

- Jeg var veldig uskikkelig. Og veldig full. Og ja, jeg var en angrende synder, forteller skuespilleren til Tracy Smith.

Opptrinnet skjedde året etter at suksessfilmen «Fire bryllup og en gravferd», som virkelig satte Grant på kartet, hadde hatt premiere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer