Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hugh Grant om sex­kjøpet: - Jeg var uskikkelig og veldig full

Den britiske skuespilleren beskriver seg selv som en «angrende synder».

LEGGER KORTENE PÅ BORDET: Skuespiller Hugh Grant (55) snakker om sexkjøpet i 1995 som kostet ham både æren, 6600 kroner i bot og forholdet til Elizabeth Hurley. Foto: NTB Scanpix
LEGGER KORTENE PÅ BORDET: Skuespiller Hugh Grant (55) snakker om sexkjøpet i 1995 som kostet ham både æren, 6600 kroner i bot og forholdet til Elizabeth Hurley. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Han gir sjelden intervjuer om privatlivet, men i det siste har skuespiller Hugh Grant (55) åpnet opp om både det ene og det andre.

Seinest i forrige fortalte han om hvordan han brøt sammen på ferie, og overskriftene rundt at han fikk fire barn på fire år.

Og da Grant stilte opp hos den amerikanske journalisten Tracy Smith i frokostprogrammet «CBS News Sunday Morning» i helga, sto 55-åringens velomtalte sexkjøp i 1995 for tur.

Ble arrestert

Det var for 21 år siden at Grant, som den gang var 34 år, ble arrestert sammen med en kvinnelig prostituert av politiet i Los Angeles.

Saken fikk enorm oppmerksomhet i media, særlig siden skuespilleren på daværende tidspunkt var kjæreste med modellen Elizabeth Hurley.

BILDET SOM GIKK VERDEN RUNDT: Hugh Grants arrestasjonsbilde fra 1995. Foto: Los Angeles Police Department / Reuters / NTB Scanpix
BILDET SOM GIKK VERDEN RUNDT: Hugh Grants arrestasjonsbilde fra 1995. Foto: Los Angeles Police Department / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Sexkjøpet kostet Grant æren, 6600 kroner i bot og forholdet til Hurley.

- Jeg var veldig uskikkelig. Og veldig full. Og ja, jeg var en angrende synder, forteller skuespilleren til Tracy Smith.

Opptrinnet skjedde året etter at suksessfilmen «Fire bryllup og en gravferd», som virkelig satte Grant på kartet, hadde hatt premiere.

- Stor kontrast

- Karakteren jeg spilte var så god og snill, og folk trodde sikkert at jeg var sånn i virkeligheten, også. Kontrasten til hvordan jeg egentlig oppførte meg ble nok derfor stor, forteller Grant, og legger til at han forstår oppstyret i pressen.

Grants kveld med den prostituerte kvinnen, Divine Brown, har for øvrig vært innbringende for sistnevnte - som i 2010 hadde tjent mer enn seks millioner kroner på diverse intervjuer og talkshowopptredener.

- Jeg prøvde bare å tjene nok penger til å betale noen regninger den natta, og så kom det overraskende nok en kjendis. Jeg avtalte å bli med ham for 50 dollar, men endte opp med å få ti tusen ganger så mye, fortalte Brown til Daily Mail.

Hugh Grant, som er aktuell med filmen om Florence Foster Jenkins, er i dag kjæreste med den svenske tv-produsenten Anna Eberstein.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!