Hugh Hefner og Marilyn Monroe:

Hugh Hefners virkelige relasjon til Monroe skaper sjokk og sinne

Duoen skal aldri ha møttes før.

- USMAKELIG: I 1992 kjøpte Hugh Hefner seg rettigheten til å hvile ved siden av Marilyn Monroe, etter sin død. Det mener flere er særdeles urovekkende. Foto: NTB Scanpix
- USMAKELIG: I 1992 kjøpte Hugh Hefner seg rettigheten til å hvile ved siden av Marilyn Monroe, etter sin død. Det mener flere er særdeles urovekkende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Helt siden 1992 har Playboy-kongen Hugh Hefner - når den tid kom - visst at han skulle gravlegges i krypten ved siden av Marilyn Monroe i Westwood Memorial Park i Los Angeles.

Hefner, som døde onsdag forrige uke, kjøpte ifølge BBC plasseringen i det kjendistunge mausoleet til den nette sum av 75 000 dollar. Dette tilsvarer cirka 625 000 norske kroner etter dagens kurs.

- Jeg er tilhenger av det symbolske. Å tilbringe evigheten ved siden av Marilyn er en mulighet som er for god til å gå glipp av, sa Hefner etter kjøpet.

Den egentlige relasjonen mellom Monroe og Hefner, som faktisk ble født samme år, har naturligvis fått økt oppmerksomhet etter at den amerikanske forretningsmannen gikk bort.

- Møtte henne aldri

Flere mener det er usmakelig og reagerer nå med sinne over det faktum at Playboy-kongen og Monroe aldri møttes personlig. Dette erkjente Hefner selv for seks år siden.

- Hun tok faktisk skuespillertimer sammen med min bror i New York. Men sannheten er at jeg aldri møtte henne. Jeg snakket med henne på telefon en gang, men møtte henne aldri. Hun var dessverre borte før jeg rakk å treffe henne, sa han til daværende CNN-reporter Piers Morgan i 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer