Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hun er årets bikinimodell

Kate Upton (19) pryder forsiden av Sports Illustrated.

(Dagbladet): Årets utgave av Sports Illustrateds populære badedraktnummer kommer ut neste uke.

I år er det den 19 år gamle Katherine Elizabeth Upton som får den ettertraktede æren av å pryde magasinets forside.

En drøm - Dette betyr så mye for meg. Det har alltid vært min drøm, sier modellen til People.  

Hun følger dermed i fotsporene til andre berømte badedraktmodeller som Brooklyn Decker, Heidi Klum, Bar Refaeli og Marisa Miller.    

Upton føler seg komfortabel i bikini og sier at det ikke var noe problem å posere.

FORSIDEPIKE: Skjønnheten er blant tidenes yngste på forsiden av Sports Illustrated. Foto: Stella Pictures
FORSIDEPIKE: Skjønnheten er blant tidenes yngste på forsiden av Sports Illustrated. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Alle på Sports Illustrated er så hyggelige og er som en familie. Jeg har det bare gøy og er meg selv. Alt føles naturlig, sier hun om fotoshooten.

Magasinet kåret i fjor Upton til årets nybegynner og hun er den yngste modellen i nyere historie som har blitt valgt ut til forsiden.

Modell og skuespiller Den ettertraktede blondinen poserer også i en sexy fotoshoot i neste måneds utgave av herrebladet Esquire. Hun har tidligere fortalt bladet at hun ikke har noe imot å bli kjent for å være bikinimodell.

- Jeg har en bikinikropp og jeg er stolt av den. Men det er ikke det jeg vil gjøre resten av livet, sa hun.
 
Upton vokste opp i Florida og er en dreven rytter. Modellen har nemlig vunnet fem mesterskap med hesten Roanie Pony.

Hun startet modellkarrieren allerede som 15-åring og har tidligere gjort kampanjer for Guess og Victoria's Secret. Upton prøver seg også som skuespiller og spilte mot Ben Stiller og Eddie Murphy i filmen «Tower Heist». Senere i år blir hun å se i filmen «The Three Stooges».

BIKINIKROPP: Kate Upton mener selv hun har en bikinikropp. Foto: Stella Pictures
BIKINIKROPP: Kate Upton mener selv hun har en bikinikropp. Foto: Stella Pictures Vis mer

Årets utgave av Sports Illustrateds badedraktnummer inneholder i tillegg bilder av 18 ulike modeller, blant annet en bildeserie med Leonardo DiCaprios ekskjæreste Bar Refaeli. Den tidligere forsidemodellen har kastet klærne flere ganger og poserer i magasinet med kjente mannlige idrettsutøvere.


DREVEN: 19-åringen har jobbet som modell i flere år, blant annet for undertøysmerket Victoria's Secret. Foto: Stella Pictures
DREVEN: 19-åringen har jobbet som modell i flere år, blant annet for undertøysmerket Victoria's Secret. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling