Cindy Crawford:

Hun er en av verdens første supermodeller: - Ser ikke ut som jeg er 20 lenger

Cindy Crawford er lei kommentarer om alderen sin. 

50: Her går Cindy Crawford på catwalken i 1998. Det er nesten 20 år siden. Nå har hun blitt 50, og har ingen planer om å legge opp. Enkelte lar derimot ikke alderen gå upåpekt hen. Foto: REUTERS, NTB scanpix
50: Her går Cindy Crawford på catwalken i 1998. Det er nesten 20 år siden. Nå har hun blitt 50, og har ingen planer om å legge opp. Enkelte lar derimot ikke alderen gå upåpekt hen. Foto: REUTERS, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På 90-tallet fikk begrepet «supermodell» for alvor rotfeste i språket, og åpnet opp døra for en ny generasjon med både kjendiser og moteikoner. Naomi Campbell og Kate Moss var blant dem som klarte seg aller best.

Norsk-svenske Vendela Kirsebom var også en av de aller største, men få kunne måle seg med Cindy Crawford (50).

Amerikaneren har posert for verdens største magasiner, gått på catwalken for anerkjente designere og er i Norge kjent godt for å vise undertøy for kleskjeden H&M.

Ut mot aldersstemplet

Crawford jobber fortsatt aktivt, og har tålt tidens tann. Hun har likevel blitt eldre, noe fansens minner henne på i sosiale medier støtt og stadig.

På forsida av magasinet New Beauty, med tilhørende intervju inne i magasinet, tar hun et oppgjør med alderen og stemplet den har medført.

US Magazine har gjengitt deler av intervjuet, der den 50 år gamle supermodellen går hardt ut.

- Jeg trenger ikke at noen på Instagram poengterer at jeg ikke ser ut som jeg gjorde da jeg var 20, sier den tidligere Sports Illustrated: Swimsuit Issue-modellen og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer