Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Hun er en bortskjemt drittunge

Angelina Jolie slaktes i hemmelig Hollywood-epost.

BORTSKJEMT DRITTUNGE? Angelina Jolie forsøkte å snappe stjerneregissør David Fincher. Det falt i ond jord hos flere av Hollywood-toppene som var i gag med å lage film om Steve Jobs. Foto: AP Photo/Michael Sohn
BORTSKJEMT DRITTUNGE? Angelina Jolie forsøkte å snappe stjerneregissør David Fincher. Det falt i ond jord hos flere av Hollywood-toppene som var i gag med å lage film om Steve Jobs. Foto: AP Photo/Michael Sohn Vis mer

(Dagbladet): En sint e-postutveksling mellom flere topper i filmselskapet i Sony Pictures har blitt lekket ut på nettet.

I e-postråden er det spesielt én person som får gjennomgå: Angelina Jolie.

Stjerneprodusent Scott Rudin beskylder skuespillerinnen for å være en drittunge uten talent, men med et gigantisk ego, skriver avisa The Guardian

- En drittunge I en krangel som eskalerte etter kanselleringen av Steve Jobs-filmen hvor Christian Bale opprinnelig skulle ha hovedrollen, skriver produsent Scott Rudin at han slettes ikke har mye til overs for Brad Pitts bedre halvdel.

- Hun er en lite talentfull, bortskjemt drittunge. Hun er en kjendis og det er alt. Det siste noen trenger er å lage en elendig film med henne som enhver tosk kunne se komme, skriver Rudin og sikter til Cleopatra-filmen Jolie angivelig arbeider med. 

Rudin arbeidet opprinnelig med å få i stand en filmatisering av Steve Jobs' liv hvor David Fincher skulle regissere og Aaron Sorkin skrive manus. Legg til Christian Bales tentative ja til å spille hovedrollen, og du har mange filmelskeres våte drøm.

Men det falt i fisk. Først forsvant Fincher, så Bale. Og tilslutt trakk Sony seg fra hele prosjektet, som nå har blitt plukket opp av Universal Studios.

Og det er Angelina Jolies innblanding i dette mannefallet som får produsent Rudin til å se rødt.

Jolie skal nemlig ha forsøkt å snappe regissør Fincher, sist aktuell med sukssesen «Gone Girl», over til sitt prosjekt - en filmmatisering av «Cleopatra». Rudin ber Sony nest-sjef Amy Pascal om å «slå ned Angie før hun gjør det veldig vanskelig for David Fincher å gjøre Jobs-filmen».

- Dama er gal Rudin er ingen hvem-som-helst i Hollywood. I 2012 ble han første produsent som vant pris i alle de fire store prisutdelingene i underholdningsverden - Grammy, Oscar, Tony og Emmy.

- Det skal ikke bli noen Kleopatra-film, og hvordan det, tatt i betraktning hvor gal og hvor stort ego den dama har, og hvor mye den filmen ville kostet, er en dum ting, kan jeg ikke forstå, skriver Rudin i e-posten.

Når Sony-sjef Pascal ber Rudin passe sine egne saker og ligge unna Jolie, er svaret hans klart:

- Pass på hvordan du snakker til meg. Du truer faen ikke meg, skriver Rudin til sin Sony-sjefen. 

E-postene ble hacket av gruppa Guardians of Peace. De krever at Sony kansellerer sin kommende Nord Korea-film «The Interview».

INGEN ANGELINA-FAN: Stjerne-produsent Scott Rudin. Foto: AP Photo/Evan Agostini
INGEN ANGELINA-FAN: Stjerne-produsent Scott Rudin. Foto: AP Photo/Evan Agostini Vis mer