«Maleficent: Mistress of Evil»- premiere:

- Hun er en utrolig hyggelig dame

John Carew fikk jobbe sammen med Hollywood-stjerna Angelina Jolie under innspillingen av storfilmen.

JOBBET MED HOLLYWOOD-STJERNA: I storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil» dukker skuespiller og tidligere fotballspiller John Carew opp i en liten rolle. I filmen er blant andre skuespillerstjerna Angelina Jolie med, og til Dagbladet skryter Carew av stjerna. Foto: Tor Lindseth/NTB Scanpix
JOBBET MED HOLLYWOOD-STJERNA: I storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil» dukker skuespiller og tidligere fotballspiller John Carew opp i en liten rolle. I filmen er blant andre skuespillerstjerna Angelina Jolie med, og til Dagbladet skryter Carew av stjerna. Foto: Tor Lindseth/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld var det stor spenning rundt førpremieren av storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil». I anledning festpremieren var den røde løperen rullet ut utenfor Colosseum kino i Oslo, og flere norske kjendiser tok turen for å få med seg den stjernespekkede filmen, hvor Hollywood-stjerna Angelina Jolie (44) har hovedrollen.

«Maleficent: Mistress of Evil» er oppfølgeren til den første filmen «Maleficent», som ble vist på lerretet i 2014. Ifølge Nordisk Film Kino er det et fantasy-eventyr som tar oss flere år etter hendelsene i «Maleficent».

I tillegg til Jolie har stjerner som Elle Fanning (21) og Michelle Pfeiffer (61) sentrale roller i oppfølgeren - førstnevnte som prinsesse Aurora og sistnevnte som dronning Ingrith.

Hemmelighetsfull rundt rollen sin

Blant kjendisene som dukket opp på den røde løperen var den norske skuespilleren og tidligere fotballstjerna, John Carew (40). Og det var slett ikke så rart. I fjor sommer ble det nemlig kjent at nordmannen hadde kapret en rolle i Hollywood-filmen.

40-åringen var i forrige uke til stede på den stjernespekkede førpremieren i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer