Mama June og Honey Boo Boo:

- Hun er for ung!

Mama June reagerer kraftig på at datteren skal slankeoperere seg.

ANSPENT: Honey Boo Boo og moren Mama June har ikke det beste forholdet etter at moren mistet foreldreretten. Foto: Mediapunch/ REX/ NTB
ANSPENT: Honey Boo Boo og moren Mama June har ikke det beste forholdet etter at moren mistet foreldreretten. Foto: Mediapunch/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble det kjent at Honey Boo Boo, eller Alana Thompson (16) som hun egentlig heter, skal slankeoperere seg.

Det faller ikke i god jord hos moren hennes Mama June (42), som nå har uttalt seg til TMZ om det kommende inngrepet.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer

Det var i tv-serien «Toddlers & Tiaras» familien gjorde sin TV-debut. Men det var da de fikk sitt eget realityprogram, «Here Comes Honey Boo Boo», i 2012, de for alvor ble kjent.

Når serien etter hvert ble tatt av skjermen i 2014, har det perfekte familiebildet slått sprekker.

Familiedramaet har vært mye omtalt i pressen, og i juni mistet Mama June, eller June Shannon som hun egentlig heter, foreldreretten.

Det har ikke stoppet henne fra å kommentere og uttale seg om hendelser i den kjente datteras liv.

Til TMZ påstår Shannon at dattera ikke fortalte henne om inngrepet før hun bestemte seg for å gjennomføre det.

KJÆLEDEGGE: Honey Boo Boo er amerikanernes nye kjæledegge. Hun har sikret seg en solid fanskare, som også inkluderer en rekke kjendiser. Vis mer

- Jeg er støttende hvis dette er noe Alana ønsker å gjøre, men jeg vil at hun skal vente til hun er 18 år gammel. Hun er for ung!

Selv om 42-åringen visste at datteren var misfornøyd med vekta, sier hun at denne prosedyren ikke er noe du bare hopper inn i.

Realitystjerna har selv gjennomgått et liknende inngrep, men endte med å gå opp 100 kilo igjen etterpå. Nå ønsker hun å si ifra til sin eldste datter Lauryn «Pumpkin» Efird (22), at Thompson burde vente.

- Det plager meg på en måte at Pumpkin ikke fortalte meg det. Hvis Alana vil gjøre det, bør hun vente til hun kan signere sine egne papirer når hun er 18.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

Shannon er redd for at penger ble en faktor i den plutselige avgjørelsen, men kilder nær Honey Boo Boo forteller at den ikke-kirurgiske slankeprosedyren er noe hun gjør privat, og ikke for TV.

Det var Thompsons manager, Gina Rodriguez, som avslørte ovenfor TMZ at realitystjerna skal reise til New York rett etter 17-årsdagen sin i slutten av august, for å operere seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer