Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hun er kåret til verdens mest sexy kvinne

- Jeg er ikke sexy hjemme.

PÅ TOPPEN: Den sør afrikanske modellen Candice Swanepoel er kåret til verdens mest sexy kvinne av bladet Maxims lesere. Foto: Stella Pictures
PÅ TOPPEN: Den sør afrikanske modellen Candice Swanepoel er kåret til verdens mest sexy kvinne av bladet Maxims lesere. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): - Det er jobben min å være en sexy kvinne, men det er ikke hele livet mitt, sa Candice Swanepoel (25) nylig til E! News, og la til:

- Jeg er ikke sexy hjemme - når jeg plukker opp avføringen til hundene mine føler jeg meg ikke spesielt sexy.

Likevel ble den sør afrikanske modellene stemt fram som verdens mest sexy kvinne av bladet Maxims lesere.

Foran Scarlett Johansson På andreplass finner man Scarlett Johansson, Katy Perry er på tredje, mens den russiske modellen Irina Shayk er på fjerdeplass.

- Det føles veldig bra. Jeg forstår ikke helt hva som har skjedd, kanskje mamma har hatt noe å gjøre med det, kanskje hun har stemt non-stop. Jeg trodde det kom til å bli en skuespiller, sa hun til E! News etter at det ble kjent.

Swanepoel har vært en av de kjente Victoria's Secret-englene siden 2010, og fikk i 2013 æren av å bære merkets kjente, rådyre diamant-BH, som kalles «Fantasy Bra».

Tre millioner følgere I fjor hadde BH-en en verdi på hele 10 millioner amerikanske dollar, nesten 60 millioner norske kroner, og består av en 52-karats rubin og 4200 andre forgylte stener som diamanter, safirer og rubiner.

Men selv om ikke mange kan skryte av en formue på 60 millioner norske kroner, er ikke Swanepoel langt fra den summen. I 2012 kom hun på tiende-plass i magasinet Forbes kåring over de rikeste modellene.

I fjor kom modellen på 64. plass i Maxims kåring, men har altså nå sust forbi de andre. Den plutselige populariteten kan skylles hennes popularitet på Instagram, hvor hun har over tre millioner følgere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media