BLÅ BRUD?  Musiker Ingeborg Selnes skal gifte seg, men er ikke så opptatt av å være hvit brud. - Kanskje jeg kjøper kjolen på Ebay, sier hun.
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
BLÅ BRUD? Musiker Ingeborg Selnes skal gifte seg, men er ikke så opptatt av å være hvit brud. - Kanskje jeg kjøper kjolen på Ebay, sier hun. Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

Hun får «Slemme-Tor» som svigerfar

Musiker Ingeborg Selnes (26) er forlovet.

(Dagbladet): Du husker kanskje «Slemme-Tor»? Den norske musikkjournalisten Tor Milde, som var «Idol»-dommer på Tv 2 i første halvdel av 00-tallet. Med sine krasse kommentarer og oppgitte blikk satte han hundrevis av unge, håpefulle artistspirer raskt tilbake til virkeligheten.

Nå har han fått en inn i sitt eget liv, som faktisk har talent. Den norske popartisten Ingeborg Selnes (26) ble kjæreste med hans eldste sønn, Andreas, for fire år siden.

DRØMMESVIGERFAR? Tor Mildes eldste sønn, Andreas, har fridd og fått ja av artisten Ingeborg Selnes. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet Vis mer

Nå har samboerparet tatt et skritt videre.

- Andreas fridde på lørdag. Det føles veldig bra, sier Ingeborg Selnes til Dagbladet, som ikke var i tvil om hva hun skulle svare.

Brukte ikke ropert Litt usikker ble kanskje Andreas rett før han skulle stille det store spørsmålet.

ANDREAS TIL HØYRE: Selnes sin kommende ektemann, Andreas Milde, til høyre i bildet. Til venstre hans bror Petter og i midten, far Tor. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet Vis mer

- Jeg ringte ham på vei hjem for å fortelle at en fyr brukte ropert og fridde utenfor Oslo City, noe jeg syns var ganske teit. Det jeg ikke visste var at Andreas akkurat da planla frieriet, sier Selnes og ler.

Spørsmålet som fikk «ja» til svar, ble stilt hjemme hos paret i Gamlebyen i Oslo bare timer etter telefonsamtalen. Etterpå feiret de forlovelsen med en forsinket ankomst til en bursdagsfest.

Ikke redd «Slemme-Tor» - Andreas sin far går under kallenavnet «Slemme-Tor», hvordan blir det å få ham som svigerfar?

- Han er Snille-Tor for meg, og jeg har aldri sett noen slemme sider ved han. Vi har et godt forhold, og jeg tror ikke det blir verre, sier Selnes og ler.

- Han har allerede spurt om han skal begynne å gjøre seg klar til fest. Jeg tror han syns det er stas han også, og vi har fått beskjed om å si fra i god tid før bryllupet skal stå.

Brudekjole fra Ebay 26-åringen fra Bodø med to plateutgivelser bak seg, «The Zoo» og «Heartcore», forteller at de er usikre på når det vil skje, men at det i hvert fall ikke blir til sommeren - da skal paret i mange av vennenes bryllup.

Andreas og Ingeborg møttes da hun spilte i bandet «Harmonica» og de trengte en ny gitarist. Andreas kom på audition, fikk ikke jobben, men etter hvert en kjæreste.

Nå spiller han gitar i Selnes sitt band, og de forsøker å holde musikkdiskusjonene til øvingslokalet.

FIKK JA: Andreas Milde fridde på lørdag, og fikk ja. Foto: Jeton Kacaniku Vis mer

- Det blir nok ikke et tradisjonelt bryllup, men vi ønsker heller å legge opp til en personlig fest. Jeg har sunget i så mange bryllup at jeg tror vi skal få noen andre til å spille i vårt, sier Selnes, som falt for Andreas sin godhet.

- Hva med kjolen, har du rukket å tenke på den ennå?

«SLEMME-TOR»: Som dommer i Idol fikk Tor Milde kallenavnet «Slemme-Tor» for sine kommentarer som la lite i mellom. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet Vis mer

- Jeg har et veldig avslappet forhold til dette, og det kan godt hende jeg kjøper en kjole på Ebay, sier Selnes.

FORLOVET: Musiker Ingeborg Selnes skal gifte seg, men vet ikke helt når ennå. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer