Hertuginne Meghan:

- Hun forstår ikke

Hertuginne Meghans nyeste prosjekt har ikke falt i god jord.

SLAKTES: Meghan Markle får virkelig høre det. Foto: Splash News / NTB
SLAKTES: Meghan Markle får virkelig høre det. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka var det duket for premieren av hertuginne Meghans (41) nyeste prosjekt, nemlig podkasten «Archetypes» – noe mange har ventet på i månedsvis.

Mottakelsen har imidlertid vært relativ lunken. Anmelder i The Times, James Marriott, har blant annet gitt podkasten én av fem mulige stjerner.

Nå har også forfatter Olivia Petter gitt sin dom – og heller ikke hun er imponert. I Independent regelrett slakter hun hertuginnens debut-episode.

Egosentrisk

«Det er 'ufiltrert'. Det er 'banebrytende'. Det er … de mest selvhøytidelige 57 minuttene med lyd du vil høre hele året».

Slik innleder Petter anmeldelsen.

I den første episoden har Meghan besøk av «sin nære venn» Serena Williams, og det blir både snakk om morsrollen, ambisjoner og feminisme.

Petter mener imidlertid mangel på nyanser og ekte engasjement fra Meghan selv gjør at det hele faller gjennom. Hun mener hertuginnen ikke er den beste til å ta opp jakten på feminisme.

«Som hun vil fortelle deg (mye), er Meghan en feminist. Men i motsetning til Gloria Steinem og alle andre feministiske ikoner, synes Meghans forståelse av ideologien nesten utelukkende å handle om henne selv», skriver forfatteren i anmeldelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer