Kevin Bacon:

- Hun gråt og gråt

Den kjente skuespilleren trodde kona skulle gjøre det slutt, men det var en helt annen grunn til at tårene strømmet etter forlovelsen.

LANGT FORHOLD: Kyra Sedgwick og Kevin Bacon giftet seg for drøye 32 år siden. Men sistenevnte fryktet på et tidspunkt at Sedgwick skulle bryte forlovelsen. Foto: Chelsea Lauren / REX
LANGT FORHOLD: Kyra Sedgwick og Kevin Bacon giftet seg for drøye 32 år siden. Men sistenevnte fryktet på et tidspunkt at Sedgwick skulle bryte forlovelsen. Foto: Chelsea Lauren / REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Kvein Bacon (62) og kona Kyra Sedgwick (55) er ett av Hollywoods heteste par, men det betyr ikke at alt har vært rosenrødt i forholdet deres.

La ringen i julestrømpe

Onsdag var 62-åringen gjest i «The Kelly Clarkson Show» i USA, og der snakket han med den tidligere «American Idol»-vinneren om forlovelsen og ekteskapet til kona, som også er filmstjerne.

- Jeg husker at jeg fridde til henne på julaften. På den tida var vi veldig opptatt av julestrømper, så jeg la ringen nederst i strømpa. Dermed måtte hun først ta seg gjennom en haug av ubrukelig dritt. På bunnen, der fant hun en forlovelsesring, sier Bacon til Clarkson.

Skuespillen forteller at han ikke ville at noen andre skulle vite at han var i ferd med å fri, så han fortalte ingenting til verken venner eller familie. Bakdelen med det, mener han, var at han med det måtte finne - og kjøpe - forlovelsesring helt på egenhånd.

- Jeg fant til slutt en ring som jeg syntes var helt perfekt. Jeg tenkte «Jeg klarte det, jeg fikk det til». Jeg ga den til henne og hun ble utrolig rørt, gråt og sa heldigvis «ja».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer