Katy Perry:

- Hun har fått bollekinn

Katy Perry synes dattera Daisy vokser svært fort.

ÅPENHJERTIG: Superstjerna Katy Perry forteller om livet som småbarnsmor i en livesending på Instagram. Foto: Splash News / NTB
ÅPENHJERTIG: Superstjerna Katy Perry forteller om livet som småbarnsmor i en livesending på Instagram. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor ble stjerneparet Katy Perry (36) og Orlando Bloom (44) foreldre til sitt første barn da datteren Daisy så dagens lys. Nå har den vesle jenta blitt fem måneder gammel, men paret har fortsatt til gode å vise fram et bilde av barnet.

Muligens er årsaken at de ønsker å skåne den lille jenta. I oktober kunne imidlertid Bloom røpe at datteren hadde arvet sin mors blå øyne. Nå har superparet antakelig kommet godt inn i rollen som foreldre, selv om overgangen har vært stor - noe Perry ikke la skjul på i en livesending på Instagram-profilen sin tidligere denne uka.

- Hun har forandret livet mitt og fortsetter å forandre livet mitt, sier 36-åringen i sendingen, ifølge ET Online.

«I Kissed A Girl»-sangeren forklarer at hun alltid setter datterens behov først - i en hverdag bestående av mange planer og aktiviteter.

- Jeg tror det er noe du innser når du blir mor. Du må fokusere på å være mamma. Og det er ikke fordi du ikke elsker andre mennesker, det handler ikke om noe annet enn at du ønsker å være en god mor, sier Perry åpenhjertig.

Bollekinn

Katy Perry forteller videre at det er mange ting som faller fra når man får barn, og at det å fokusere på babyen blir den viktigste jobben. Artisten røper også at det er fascinerende å se hvor fort det lille barnet utvikler seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer