Kylie Jenner:

- Hun har forandret livet mitt til det bedre

21-åringen forteller om morsrollen i ferskt intervju.

MORSROLLEN: Kylie Jenner forteller i nytt intervju at datteren Stormi Webster har forandret livet hennes til det bedre. Foto: Skjermdump fra Instagram / NTB Scanpix
MORSROLLEN: Kylie Jenner forteller i nytt intervju at datteren Stormi Webster har forandret livet hennes til det bedre. Foto: Skjermdump fra Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nyheter om den berømte Kardashian/Jenner-klanen fyller til stadighet spalteplassen i en rekke internasjonale medier, med alt fra angivelige utroskapsskandaler og graviditetsrykter, til kritikk fra fans.

Den yngste i reality-søskenflokken, Kylie Jenner (21), har gjort stor suksess etter at hun for noen år siden startet opp sminkemerket «Kylie Cosmetics». Suksessen har nemlig sørget for å gi Kylie en solid topplassering på Forbes liste over verdens yngste, kvinnelige milliardærer.

I fjor ble også den unge milliardæren mamma for første gang.

Denne uka preger Kardashian-stjerna forsiden av magasinet Interview Germany, og i den anledning deler hun åpenhjertig om morsrollen og den ett år gamle datteren.

- Livet ble bedre

I intervjuet forteller sminkemogulen blant annet at hun alltid har hatt et ønske om å bli en ung mor.

FORELDRE: Travis Scott og Kylie Jenner ble foreldre til lille Stormi Webster i februar i fjor. Foto: NTB scanpix
FORELDRE: Travis Scott og Kylie Jenner ble foreldre til lille Stormi Webster i februar i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg husker at andre spurte meg «Er du klar for dette?», men jeg visste alltid at jeg var klar. Du aner ikke hvor stor den kjærligheten er før du har et eget barn. Hun blir alltid satt først, og det er mye å ta innover seg i ung alder. Men jeg føler at jeg er skapt for dette, og hun har forandret livet mitt til det bedre, forteller Kylie i intervjuet.

Videre sier 21-åringen at hun ser på livet på en mer positiv måte enn tidligere, og at hun føler livet først begynte etter at hun fikk Stormi.

Selv om Kylie ikke er sjenert når det kommer til å dele bilder av det lille sjarmtrollet i sosiale medier, vil hun ikke være å se i familiens realityprogram med det første.

View this post on Instagram

baby girl🖤🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

- Jeg vil vente til hun er gammel nok til å ta den avgjørelsen selv.

Vil være et godt forbilde

På spørsmål om et nytt tilskudd i familien er i sikte, svarer 21-åringen at hun absolutt har et ønske om å gi Stormi søsken, men at hun og kjæresten foreløpig ikke har noen planer om det i nærmeste framtid.

Videre forteller realitystjernen at hun stadig føler på et press for å være et godt forbilde, og at dette oppsto etter at hun selv ble mamma.

- Jeg følte et mye større press for å være en god rollemodell da jeg fikk datteren min, fordi jeg vet at hun skal se opp til meg, og jeg vil være det beste eksempelet jeg kan være, forklarer hun.

View this post on Instagram

my baby is stuck to me like glue lately🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Flere navnealternativer

Det kom mange reaksjoner da Kylie ble mamma for første gang for et drøyt år siden. Kort tid etter fødselen avslørte nemlig realitystjernen at hun hadde valgt å gi datteren navnet Stormi, noe mange syntes var veldig spesielt.

Forrige uke avslørte imidlertid Kylie hvilket navn hun egentlig hadde tenkt å gi datteren. I en lengre snutt på sin Instagram-story, som i ettertid forsvant fra applikasjonen, fortalte hun bakgrunnen for valget.

- Jeg hadde flere navn som jeg likte da jeg gikk gravid. Jeg pleide å kalle henne Stormi da jeg snakket til henne i magen, og det føltes alltid riktig, sa hun, ifølge Metro og fortsatte:

- Jeg hadde faktisk to navn som jeg likte bedre enn Stormi, men da jeg fikk henne så følte jeg at hun valgte sitt eget navn. Jeg kunne bare ikke se for meg henne med et annet …

Selv om Kylie var rimelig hemmelighetsfull over hvilke navn hun ikke valgte, delte hun et av alternativene med følgerne sine.

- Jeg skal fortelle dere ett navn, fordi jeg ikke tror jeg kommer til å kalle en eventuell datter jeg får i framtida det. Men jeg ville kalle henne for Rose. Det navnet likte jeg godt, avslørte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer