Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Egil «Drillo» og Kine Olsen:

- Hun har jo ikke noe balltalent

Egil «Drillo» Olsen ble ikke mektig imponert over datteras fotballferdigheter under årets kjendiskamp på Norway Cup.

- VILLE IKKE DRITE MEG UT: Egil «Drillo» Olsen ble ikke imponert over dattera, Kine Olsen, sine balltalenter under årets kjendiskamp på Norway Cup. Video: Henriette Eilertsen / Reporter: Julie Solberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag var det duket for den årlige kjendiskampen på Norway Cup dere flere av Norges profilerte personer stilte opp i full fotballuniform på banen, og spilte kamp mot hverandre.

I år stilte blant andre dattera til selveste Egil «Drillo» Olsen (76), opp på banen.

Dattera Kine Olsen (23) har selv gjort det stort innen sporten cheerleading, men har imidlertid ingen erfaring med ballsport, selv om mange kanskje skulle tro det.

- Jeg måtte definitivt ut av komfortsonen for å gå ut på fotballbanen. Det er ikke min arena i det hele tatt, men det var veldig moro å få være med pappa på jobb på en måte, forteller Kine Olsen til Dagbladet.

  • Se hele intervjuet øverst i saken!

- Ville ikke drite meg ut

Å ha en pappa som har ledet Norge i to fotball-VM skulle man kanskje tro at var en fordel ute på fotballbanen, men realiteten er en helt annen.

- Tipset jeg fikk var spark ballen og løp etter. Det var ikke så mye mer enn det jeg fikk av tips, ler 23-åringen.

FAR OG DATTER: Egil Olsen var til stede og så på dattera spille sin aller første kjendisfotballkamp i Norway Cup onsdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FAR OG DATTER: Egil Olsen var til stede og så på dattera spille sin aller første kjendisfotballkamp i Norway Cup onsdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg hadde i hvert fall som mål å ikke drite meg ut, og det gikk vel sånn midt på treet vil jeg si. Jeg tror ikke jeg skal ta æren for seieren for laget, men det var veldig gøy å være med på laget i hvert fall, sier Kine Olsen til Dagbladet.

- Eier ikke balltalent

Drillo selv hadde imidlertid en helt annen opplevelse av datteras innsats.

- Hun gjorde så godt hun kunne, kan vi ikke si det da? Sier han og legger til:

- Hun er jo sprek fysisk, men hun har jo ikke noe balltalent.

Kine Olsen er like rask i replikken tilbake:

- Nei, jeg har svelget den for ganske lenge siden, sier hun.

Deltaker i «Mesternes mester»

Med cheerleading-karrieren har Kine Olsen blant annet vunnet et VM-gull. Den imponerende innsatsen har fått flere til å sperre opp øynene for den unge idrettstjerna.

Neste år er hun å se i den kommende sesongen av NRK-serien «Mesternes mester», der hun skal konkurrere om den gjeve tittelen mot idrettsstjerner som blant andre håndballspiller Karoline Dyhre Breivang (38), skihopper Tom Hilde (30) og motocrosskjører Pål Anders Ullevålsæter (49).

- Jeg har jo allerede spilt det inn, men det blir veldig moro. Det var veldig gøy å være med i hvert fall, sier hun til Dagbladet.

Heller ikke i den kommende sesongen av det populære programmet har Drillo noen særlig forventninger til dattera si.

- Hun hadde det veldig gøy, og det er det viktigste, sier Drillo.

Den nye sesongen ble spilt inn ved Puerto Pollensa på den spanske ferieøya Mallorca i juni tidligere i år, og vil bli vist på NRK over nyttår. Også denne sesongen vil programmet ledes av mangeårig «Mesternes mester»-programleder og NRK-profil Dag Erik Pedersen (59).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!