«Skal vi danse»:

- Hun har trent mer og stått på mer enn meg

Cengiz Al havnet på andreplass i årets «Skal vi danse», men føler likevel at han har vunnet.

STOLT: Til tross for en andreplass i «Skal vi danse» er Cengiz Al stolt over alt han har fått til denne sesongen. Foto: TV 2
STOLT: Til tross for en andreplass i «Skal vi danse» er Cengiz Al stolt over alt han har fått til denne sesongen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NYDALEN (Dagbladet): Lørdag kveld stakk Helene Olafsen (27) av med seieren i «Skal vi danse», etter en hard kamp mot Cengiz Al (20), som havnet på andreplass.

Mens Helene jubler av glede, klarer også konkurrenten å glede seg på hennes vegne, og ifølge Cengiz er det fullt fortjent.

Når Dagbladet snakker med han etter finalen, greier nesten ikke finalisten å slutte å smile.

- Jeg er lykkelig på Helene sine vegne, sier han til Dagbladet.

- Stolt av henne

For mange er det å havne på en andreplass en nedtur, men Cengiz legger ikke skjul på at han er fornøyd med egen innsats gjennom hele sesongen.

- Jeg føler at jeg har inspirert mennesker og truffet alle i hjertet. Også har jeg fått vist hvem jeg er, sier han.

- Jeg ønsket selvsagt å vinne, men jeg forventet det ikke. Det viktigste var å få gode tilbakemeldingene og god responsen, legger han til.

Som danser fra tidligere, hadde Cengiz titalls timer med forsprang på Helene når det kom til erfaring.

Video: Sølve Hindhamar Vis mer

- Helene vet at jeg er danser og dritflink, men jeg er kjempestolt av henne. Hun har trent mer enn meg og stått på mer enn meg. Jeg har bare trent og hatt det gøy, og prøvd å inspirere andre.

Helene har tidligere vært åpen om at hun skulle gi alt i konkurransen, men Cengiz på sin side innrømmer at han aldri har hatt et skikkelig konkurranseinstinkt. Likevel ønsket han at de begge skulle gi alt i kveld.

- Jeg sa til Helene at «la oss ha Hunger Games her i kveld», sier han og ler.

Det ble en tårevåt kveld for begge deltakerne - også tidligere deltakere.

Cengiz forklarer at det er selve opplevelsen som gjorde at tårene trillet.

- Det var veldig følsomt. Jeg skulle ønske at alle kunne oppleve dette. Når du har jobbet så hardt for noe, får så gode tilbakemeldinger og når målet ditt, da blir du lykkelig.

ØDELA VEGGEN: Cengiz Al skulle trikse litt på «Skal vi danse»-trening, men det gikk ikke helt etter planen. Det resulterte i stedet med et stort hull i veggen. Au, da! Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer

- Tvilte aldri

Da seieren ble et faktum slet både Helene og hennes dansepartner Jørgen Nilsen med å finne ordene, og de var begge tydelig rørt over seieren.

- Jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje, det er en helt fantastisk følelse, sa hun til Dagbladet.

Jørgen på sin side var ekstremt stolt over det de som dansepar hadde fått til.

- Det er helt sykt, helt vilt og vel fortjent for Helene sin del, sa han til Dagbladet.

- Jeg tvilte aldri, la han til.

Helene la ikke skjul på at hun aldri hadde regnet med å vinne.

- Vi har jobbet hardt for det for å si det sånn, forklarte hun til Dagbladet og la til at hun hele veien trodde at Cengiz ville kapre førsteplassen.

Til tross for at hun har danset flere uker i strekk, forklarte hun at hun har ekstra krutt i seg for feiringen senere i kveld.

- Det blir mye dans. Jeg har helt sikkert mye å gå på, sa hun og lo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer