Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Hun kjemper en tapende kamp

Nye detaljer har kommet fram i rettsstriden mellom eksparet.

KRANGLINGEN FORTSETTER: Eksparet Brad Pitt og Angelina Jolies strid om ansvaret for barna fortsetter. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
KRANGLINGEN FORTSETTER: Eksparet Brad Pitt og Angelina Jolies strid om ansvaret for barna fortsetter. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rettsstriden mellom det tidligere Hollywood-paret Angelina Jolie (46) og Brad Pitt (57) fortsetter i stor grad. Eksparet tok ut skilsmisse i 2016, men har siden den gang kranglet om hvem som skal ha ansvaret for de seks barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

Da skilsmisseprosessen startet, ønsket Pitt delt omsorg, mens Jolie ønsket at barna skulle tilbringe mer enn halvparten av tida hos henne.

I slutten av mai ble det kjent at Pitt skal ha fått ønsket sitt oppfylt og blitt tildelt delt omsorg. Det meldte TMZ. Jolie skal ha anket avgjørelsen, ifølge CNN.

Jolie hevder også at dommeren i saken, John Ouderkirk, nektet å la barna vitne. Skuespilleren mener at barna sitter på bevis som er relevante å høre før en avgjørelse tas, uten at det er kjent hva de aktuelle bevisene er. Hun har også et ønske om å fjerne Ouderkirk som dommer.

Ord mot ord

I etterkant har det blitt kjent at det skal ha vært tre av barna som ville vitne mot faren sin, men det er ikke kjent hvem av dem det er snakk om.

I går var det duket for nok et rettsmøte i saken, ifølge Entertainment Tonight. Jolie og Pitts advokater la fram argumentene sine, og førstnevntes advokat, Robert Olson, argumenterte for å fjerne dommer Ouderkirk fra saken. Jolies tidligere anmodning om å fjerne ham ble for øvrig avslått i november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer