Olivia Newton-John:

Hun kom aldri over det

Ekskjæresten til avdøde Olivia Newton-John forsvant sporløst.

FORSVANT: Olivia Newton-John ekskjæreste Patrick McDermott forsvant i 2005. Her sammen på premieren av den amerikanske versjonen av «Mamma Mia», i Los Angeles, i 2001. Foto: REUTERS/Jim Ruymen/NTB.
FORSVANT: Olivia Newton-John ekskjæreste Patrick McDermott forsvant i 2005. Her sammen på premieren av den amerikanske versjonen av «Mamma Mia», i Los Angeles, i 2001. Foto: REUTERS/Jim Ruymen/NTB. Vis mer
Publisert

Mandag kom den triste beskjeden om at artist og skuespiller Olivia Newton-John hadde gått bort, 73 år gammel.

Etter at nyheten kom har stjerna blitt hyllet av ektemannen, dattera, skuespillerkollegaer, og resten av kjendisverden.

Men det er en mørk del av livet hennes som preget den avdøde legenden, skriver blant andre danske BT og Daily Mail.

OLIVIA NEWTON-JOHN ER DØD: «Grease»-skusepilleren ble 73 år gammel. Vis mer

Sporløst forsvunnet

«Grease»-stjerna hadde et ni år langt av-og-på forhold til kameramannen Patrick McDermott, før det tok ordentlig slutt tidlig i 2005.

Kort tid etter bruddet forsvant Newton-Johns tidligere kjæreste sporløst, etter en båttur med en større gruppe venner.

- Jeg tror det alltid kommer til å være et stort spørsmålstegn. Jeg tror jeg aldri kommer til å komme over det, uttalte Newton-John i et intervju med det australske magasinet Women's Weekly i 2009.

Kystvakta startet et søk etter forsvinningen, men konkluderte etter hvert med at McDermott hadde druknet.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Flere mener han lever

Men historien stopper ikke der. Det er nemlig ikke alle som tror at den tidligere kameramannen druknet.

Konspirasjonsteoretikere og flere privatetterforskere, som jobbet med saken, har lenge hevdet at McDermott forfalsket sin egen død.

Noen hevder at McDermott bor i en liten by i Mexico med en ny kjæreste, mens andre antyder at han har gått dekning for å unngå skattegjelden sin på rundt 300 000 kroner.

Det har aldri blitt bevist at ekskjæresten fortsatt er i live, selv om flere øyenvitner påstår å ha sett ham i Mexico.

STOLTE: Michael Bublé og kona Luisana Lopilatos, holdt nylig en direktesending på Instagram, hvor den tidligere kreftsyke sønnen deres, Noah, dukket opp. Reporter: Christian Wehus. Video: @Michael Bublé. Vis mer

Newton-John fant etter hvert lykken igjen. I 2008 giftet hun seg med John Easterling, som hun var sammen med frem til sin død.

Den avdøde skuespilleren har flere ganger måtte svare på spørsmål om forsvinningen til Patrick McDermott. Senest i 2016, da hun gjestet programmet «60 Minutes»

- Det er menneskelig å undre seg hva som kan ha skjedd. Selvfølgelig kommer spørsmålet opp, og det er menneskelig, sa hun den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer