Tammy Slaton:

- Hun kommer til å dø

Familien er svært bekymret for helsa til TLC-profilen.

DRAMATISK: «1000 lb sisters» er tilbake med sin fjerde sesong. Amy Slaton og Tammy Slaton tar med seerne på deres slankeprosess. Video: TLF/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tammy Slaton (36) ble et kjent ansikt for norske TV-seere da hun og søsteren Amy Slaton (35) dukket opp i det populære TLC-programmet «1000-lb Sisters».

Om ikke lenge er søstrene tilbake igjen på skjermen, og i traileren til den fjerde sesongen blir det dramatikk fra første stund.

Nok en gang prøver Tammy å snu om på sin egen helse. Dette i håp om å kunne bli en godkjent kandidat til en fedmeoperasjon, noe søsteren Amy allerede har fått utført.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

- Kroppen «skrudde seg av»

Det blir imidlertid ingen lett reise for henne, og i traileren blir det vist et skremmende øyeblikk hvor hun slutter å puste. Familien ble svært bekymret for 36-åringen, som like etter endte opp med å bli fraktet til sykehuset. Det skriver People.

Tammy er tilbake på rehabiliteringssenteret for å få profesjonell hjelp med vektnedgangen, men alt går ikke helt etter planen. I et øyeblikk roper legene at hun mister oksygen og skynder seg til senga hennes.

- Kroppen hennes «skrudde seg av», forteller søsteren Amy i klippet.

NED I VEKT: Søstrene har hele tida vært ærlige om at de ønsker å gå ned i vekt. Foto: TLC
NED I VEKT: Søstrene har hele tida vært ærlige om at de ønsker å gå ned i vekt. Foto: TLC Vis mer

Det hele gikk nemlig så langt at hun måtte gjennom en trakeotomi, som er et kirurgisk inngrep der man lager et hull i luftrøret for å gjøre pasienten i stand til å trekke pusten midlertidig utenom strupehodet, ifølge Store norske leksikon.

Til tross for at den dramatiske hendelsen kunne endt med døden, overlevde Tammy. Og hun har fremdeles et håp om en mulig operasjon, og spør legen om hun kan få den godkjent.

- Kommer til å dø

Når hun besøker legen sin, Eric Smith, er han derimot ikke ved godt mot etter at hun lå døden nær, og advarer henne mot operasjonen med tanke på kroppens tilstand.

- Jeg sa til deg Tammy, du har en reell risiko, responderte legen, mens broren Chris Combs (42) følger opp:

- Hvis hun ikke får operasjonen, kommer hun til å dø på grunn av vekta.

«1000 LB-SISTERS»: Søstrene Amy og Tammy drar på en søppeldynge for å veie seg. Det blir en tårevåt opplevelse. Video: Discovey + / Youtube. Reporter: Celina Morken Vis mer

For selv om Tammy ikke legger skjul på at alt hun vil er å få godkjent operasjonen, fokuserer hun derimot på alt annet enn å gå ned i vekt.

På rehabiliteringssenteret har hun nemlig en gryende romanse på gang med Caleb Willingham, som hun i dag er gift med. I traileren kommer det fram at familien nå frykter for at hun vil bruke all sin energi på sin nye flamme, og ikke på vektnedgangen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer