Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Gwyneth Paltrow:

- Hun lærte meg oralsex

Skuespilleren forteller at hun fikk sextips av Rob Lowes kone, Sheryl Berkoff.

Skuespiller Gwyneth Paltrow (47) er ikke fremmed for å skape overskrifter. Flere sperret opp øynene da hun lanserte lys med duft av vagina tidligere år, etterfulgt av orgasme-duftlys like etterpå.

Nå byr den Oscar-belønte skuespilleren på nok en oppsiktsvekkende nyhet.

47-åringen er nemlig ikke særlig beskjeden, og avslører en nokså saftig hemmelighet fra soverommet, i kameraten Rob Lowes (56) podkast «Literally!», gjengitt av People.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow får høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer

Fikk opplæring i oralsex

I intervjuet røper Hollywood-stjernen at Lowes kone, Sheryl Berkoff (59), lærte henne hvordan hun skulle gi oralsex da hun var tenåring.

- Det handlet ikke så mye om å huske teknikken, selv om jeg er sikker på at jeg tok den i bruk så fort jeg fikk sjansen, røper hun, og fortsetter:

RØPER: Skuespilleren Gwyneth Paltrow forteller at hun lærte seg oralsex av sminkør-venninnen Sheryl Berkoff. Her er sistnevnte avildet sammen med ektemannen Rob Lowe. Foto: NTB Scanpix
RØPER: Skuespilleren Gwyneth Paltrow forteller at hun lærte seg oralsex av sminkør-venninnen Sheryl Berkoff. Her er sistnevnte avildet sammen med ektemannen Rob Lowe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var fint at noen behandlet meg som en voksen og så på meg som en ung kvinne, og en som er seksuell. Hun fikk meg til å føle meg så fri, sier stjernen, og legger til at hun selv ikke snakket åpent om sex med foreldrene sine.

Paltrow skal som tenåring ha møtt sminkøren Berkoff, etter at hun la sminke på moren til «Shakespeare in Love»-stjernen under en tv-film. Senere skal sminkøren ha blitt 47-åringens rollemodell.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

Reagerer

Skuespillerens utspill går imidlertid ikke upåaktet hen. Rob Lowe og Sheryl Berkoffs sønn, John Owen Lowe (25), har fanget opp kommentaren, og virker tilsynelatende pinlig berørt.

«2020 har vært en vill reise, men dette har toppet det hele for meg. Jeg velger å bli drept av draps-veps», skriver 25-åringen spøkende til en tweet, som viser en skjermdump av en nyhetsartikkel om Paltrow.

FAR OG SØNN: Skuespiller Rob Lowe med sønnen John Owen Lowe under en Tom Ford-visning i februar.
FAR OG SØNN: Skuespiller Rob Lowe med sønnen John Owen Lowe under en Tom Ford-visning i februar. Vis mer

Orgasme-duftlys

Som nevnt lanserte den frittalende skuespilleren orgasme-duftlyset i nettbutikken sin Goop i juni måned. Lyset fikk navnet «Dette lukter som orgasmen min».

GOOP: Paltrow under et Goop-arrangement i januar.
GOOP: Paltrow under et Goop-arrangement i januar. Vis mer

«En passende oppfølger til det lyset - du vet hvilket - er dette en miks av grapefrukt, neroli og moden solbær sammensatt med grønn te og tyrkisk rose, for en lukt som er sexy, overraskende og vilt avhengighetsskapende», het det i beskrivelsen på Goops hjemmeside.

Orgasme-duftlyset koster 75 dollar, som i skrivende stund tilsvarer omtrent 715 norske kroner. I likhet med vagina-lyset er det parfymemaker Douglas Little, produsert av Heretic, som står bak.

Det er imidlertid ikke bare duftlysene Paltrow har fått oppmerksomhet for. Hun har også tidligere lansert eggeformede «jadesteiner» som er ment til å føre opp i vagina.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!