Live-published photos and videos via Shootitlive

Emmy-prisen 2016:

- Hun ser ut som en eventyrprinsesse

I natt gikk den årlige Emmy-utdelinga av stabelen. Slik kledde stjernene seg. 

Natt til mandag gikk en av årets mest stjernespekkede prisutdelinger av stabelen i Los Angeles; Emmy Awards - TV-bransjens svar på Oscar.

Showet ble holdt i Microsoft Theater i downtown, men nesten like spennende som selve utdelingen er det å se hva slags antrekk Hollywood-stjernene velger å stille i på den røde løperen.

Se alle de nominerte og vinnerne i bunnen av saken!

Her har kjendisene sjansen til å vise seg fra sin beste side i designerkjoler, og bak fasaden ligger det timevis med planlegging og møter med personlige stylister som får dem til å stråle under den prestisjefylte utdelingen.

GLITTER OG STAS: VAKRE DAMER: Sofia Vergara, Claire Danes, Heidi Klum, Kristen Dunst og Kristen Bell var alle på plass under nattas Emmy-utdeling.
 Foto: NTB scanpix 
GLITTER OG STAS: VAKRE DAMER: Sofia Vergara, Claire Danes, Heidi Klum, Kristen Dunst og Kristen Bell var alle på plass under nattas Emmy-utdeling. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Brukte «billig-parfyme»

Mens stjerner som Sofia Vergara (44), Claire Danes (37), Heidi Klum (43) og Kirsten Dunst (34) alle hadde valgt kjoler som glitret i paljetter, kom Kristen Bell (36) i en Zuhair Murad-kreasjon med blomsterdetaljer og utringning.

- Hun ser ut som en eventyrprinsesse. Kristen har øye for fantastiske kjoler, skryter Today Style.com.

- Den er så komfortabel å ha på seg, fortalte hun selv på den røde løperen, ifølge UsWeekly.com.

«Forgetting Sarah Marshall»-stjernen avslørte også at parfymen hun hadde på seg for anledningen slettes ikke var fra en dyr designer.

- Det er en Amber Oil fra dagligvarebutikken Whole Foods. Den koster 30 kroner, lo hun.

- Moderne og fresh

Den høygravid «Scandal»-stjernen, Kerry Washington (39), fikk også hoder til å snu.

Skuespilleren venter sitt andre barn med ektemannen Nnamdi Asomugha, og viste frem sin struttende mage i en sort tettsittende Brandon Maxwell-kjole med åpne partier.

- Babymagen var inspirasjonen. Selv om hun er gravid ønsket jeg at hun skulle ha en moderne og fresh look, fortalte stylisten hennes Takisha Sturdivant-Drew til UsWeekly.

I fjor var Lady Gaga (30), som vant Emmy for sin innsats i «American Horror Story», en av de som ble rost opp i skyene for sitt kjolevalg under prisutdelingen.

Den vanligvis så kontroversielle stjernen elsker å vekke oppsikt med sine ekstravagante og spinnville antrekk. Det er for eksempel vanskelig å glemme kjøttkjolen hun stilte i under MTV Video Music Awards i 2010.

Men under fjorårets utdeling ankom sangfuglen i en lekker hvit Rolls Royce, og hun strålte i en sort klassisk Brandon Maxwell-kjole med en bar skulder og vakkert dandert hår.

- Det er dette som skjer når man drar på turne med Tony Bennett. Hun ser ut som en filmstjerne fra 40- eller 50-tallet. Glamorøs, vakker og fantastisk nydelig, skrøt programleder Ryan Seacreast, til E!Online.com.

Saken ble først publisert på Seoghør.no.