Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Hun ser ut som en eventyrprinsesse

Cecilie Melli har laget Marions vakre brudekjole.

MELLI-KJOLE: Det var den kjente designeren Cecilie Melli som fikk oppdraget om å lage Marion Ravns brudekjole. Også brudepikenes kjoler er signert Melli, og blomsterkransene laget av Finn Schjøll. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures
MELLI-KJOLE: Det var den kjente designeren Cecilie Melli som fikk oppdraget om å lage Marion Ravns brudekjole. Også brudepikenes kjoler er signert Melli, og blomsterkransene laget av Finn Schjøll. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Fra og med i dag av, er Marion Ravn (29 i dag) en gift kvinne.

Under en vakker seremoni i Nøtterøy kirke, ga hun og snowboard-proffen Andreas Ygre Wiig (32) hverandre sitt ja.

Like før klokka 13, ankom Marion kirka ikledd en hvit brudekjole med blondedetaljer.

Signert Melli Bruden har ikke tidligere ønsket å røpe hvem som har laget kjolen, annet enn at det er en kjent, norsk designer, men i dag ble det kjent at den flotte brudekjolen er signert Cecilie Melli.

- Ja, jeg var den heldige som fikk oppdraget. Det var veldig gøy, inspirerende og givende å jobbe med denne kjolen, sier Melli til Dagbladet.

Også brudepikenes kjoler er designet av Melli, og blomsterkransene de bar på hodet er laget av Finn Schjøll. Brudgommen, Andreas Ygre Wiig, var iført svensk design i form av merket Tiger fra topp til tå, opplyser Marion Ravns manager til Dagbladet.

Som Grace Kelly Artisten har tidligere fortalt Dagbladet at hun så til stilikon og Monaco-fyrstinne Grace Kelly, da hun lette etter brudekjoleinspirasjon.

- Vi tok ikke for oss Grace Kelly i detalj, men jeg fikk en del bilder fra Marion av andre type kjoler som er inspirert av henne. Og det ble jo litt sånn, med blondeermer, og med avtakbart satengslep som er av samme type stoff som skjørtet i Grace Kellys brudekjole, sier Melli.

- Eventyrprinsesse Kjoledesigneren er selv til stede i bryllupet, og var fra seg av begeistring da hun så Marion ankomme kirka i den flotte kjolen:

SOM KELLY OG KATE: Marion Ravn har latt seg inspirere av stilikon og fyrstinne av Monaco, Grace Kelly. Det gjorde også Kate Middleton da hun giftet seg med prins William i 2011. Foto: Stella Pictures
SOM KELLY OG KATE: Marion Ravn har latt seg inspirere av stilikon og fyrstinne av Monaco, Grace Kelly. Det gjorde også Kate Middleton da hun giftet seg med prins William i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun ser ut som en eventyrprinsesse. Og paret - både Marion og Andreas, er så vakre. Helt fantastisk, sier Melli.

- Hva synes du om vielsen?

- Vielsen var veldig intim og veldig hyggelig. Den var personlig og fin, sier Melli.

På Eurovision-scenen Mellis design har tidligere vært sett på blant andre Tone Damli Aaberge, Pia Tjelta og Sigrid Bonde Tusvik. Også Paris Hilton har frontet sine norske røtter ved å bruke Mellis kjoler.

Forrige helg var én av Mellis kjoler også å se på Europas største musikkscene, under Eurovision-finalen i Malmö.

Russlands artist Dina Garipova, som fikk femteplass i den internasjonale finalen, hadde nemlig gått for en kjole signert Stavanger-dama.

- Det var jo utrolig gøy at det gikk så bra med henne, og for meg ble det jo en bonus med alt dette krøllet om poenggiving i ettertid. Jeg har jo sett bilder av kjolen hver dag denne uka, sier en fornøyd designer til Dagbladet.

VALGTE MELLI: Også Russlands Eurovision-artist Dina Garipova valgte en Melli-kjole til den store finaledagen i Malmö forrige helg.

Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
VALGTE MELLI: Også Russlands Eurovision-artist Dina Garipova valgte en Melli-kjole til den store finaledagen i Malmö forrige helg. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer

FIKK OPPDRAGET: Cecilie Melli har laget Marion Ravns brudekjole. 
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
FIKK OPPDRAGET: Cecilie Melli har laget Marion Ravns brudekjole. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media