Benjamin Ingrosso:

- Hun sleit i mange år for å forsørge oss

Åpenhjertig Ingrosso om tida etter foreldrenes skilsmisse.

SNAKKER OM FORHOLDET TIL MOREN: I et nytt intervju hyller Benjamin Ingrosso mora Pernilla Wahlgren for hvordan hun jobbet for å forsørge barna da de var små. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER OM FORHOLDET TIL MOREN: I et nytt intervju hyller Benjamin Ingrosso mora Pernilla Wahlgren for hvordan hun jobbet for å forsørge barna da de var små. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Benjamin Ingrosso (21) har sammen med sin søster Bianca Ingrosso (24), og den kjente artistmora Pernilla Wahlgren (51) på rekordtid rukket å bli store realitystjerner i både Norge og Sverige. I 2016 rullet den første episoden av realityserien «Wahlgrens Värld» over TV-skjermene, og i realityserien får publikum et innblikk i hverdagslivet til den kjente familien.

Benjamin Ingrosso har i likhet med mora etablert seg godt som artist - og var blant annet å se som Sveriges bidrag i Eurovision Song Contest i 2018 - hvor han smeltet mange ungpikehjerter og sang seg inn til en sjuendeplass.

Skilte lag

Alt har imidlertid ikke bestandig vært like lett for Benjamin og hans tre år eldre søster Bianca. Foreldrene deres skilte nemlig lag da de bare var fem og sju år gamle.

Mora Pernilla var gift med italienske Emilio Ingrosso (54) fra 1993 og fram til de gikk fra hverandre i 2002. Det tidligere paret har også sønnen Oliver (29) sammen, som ble født i 1989, og var dermed deres førstefødte.

I et nytt intervju med Aftonbladet forteller Benjamin Ingrosso nå om hvordan mora måtte slite og streve for å forsørge barna etter skilsmissen fra Emilio i 2002.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer