<strong>SNAKKER OM FORHOLDET TIL MOREN:</strong> I et nytt intervju hyller Benjamin Ingrosso mora Pernilla Wahlgren for hvordan hun jobbet for å forsørge barna da de var små. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER OM FORHOLDET TIL MOREN: I et nytt intervju hyller Benjamin Ingrosso mora Pernilla Wahlgren for hvordan hun jobbet for å forsørge barna da de var små. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Benjamin Ingrosso:

- Hun sleit i mange år for å forsørge oss

Åpenhjertig Ingrosso om tida etter foreldrenes skilsmisse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Benjamin Ingrosso (21) har sammen med sin søster Bianca Ingrosso (24), og den kjente artistmora Pernilla Wahlgren (51) på rekordtid rukket å bli store realitystjerner i både Norge og Sverige. I 2016 rullet den første episoden av realityserien «Wahlgrens Värld» over TV-skjermene, og i realityserien får publikum et innblikk i hverdagslivet til den kjente familien.

Benjamin Ingrosso har i likhet med mora etablert seg godt som artist - og var blant annet å se som Sveriges bidrag i Eurovision Song Contest i 2018 - hvor han smeltet mange ungpikehjerter og sang seg inn til en sjuendeplass.

Skilte lag

Alt har imidlertid ikke bestandig vært like lett for Benjamin og hans tre år eldre søster Bianca. Foreldrene deres skilte nemlig lag da de bare var fem og sju år gamle.

Mora Pernilla var gift med italienske Emilio Ingrosso (54) fra 1993 og fram til de gikk fra hverandre i 2002. Det tidligere paret har også sønnen Oliver (29) sammen, som ble født i 1989, og var dermed deres førstefødte.

I et nytt intervju med Aftonbladet forteller Benjamin Ingrosso nå om hvordan mora måtte slite og streve for å forsørge barna etter skilsmissen fra Emilio i 2002.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakker åpent om det på et besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg er stolt av henne

I intervjuet forteller Benjamin om hvordan han opplevde at foreldrene skilte lag da han bare var fem år gammel - og at han så mora slite og streve for å få hverdagen til å gå rundt, og få nok penger til å forsørge alle barna mens hun var alenemor.

- Jeg er så stolt av henne. Shit altså, min mamma. Hun lever drømmelivet nå. Hun har slitt i alle år og forsørget oss gjennom å reise rundt på kjøpesentre og holde konserter, sier han og fortsetter:

<strong>ETTERTRAKTET:</strong> Benjamin Ingrosso har de siste åra blitt et hett navn. Her er han under Allsang på Grensen tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Benjamin Ingrosso har de siste åra blitt et hett navn. Her er han under Allsang på Grensen tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Men det har hun ikke trengt å gjøre de siste åra ettersom vi har hatt stor suksess med «Wahlgrens värld»

Pernilla har også sønnen Theodor Wahlgren-Lennholm (12) som hun fikk sammen med Joachim Lennholm i 2007. Kjærligheten mellom de to brast imidlertid i 2009.

Benjamin har flere ganger snakket med pressen om forholdet sitt til familien. Tidligere i juli kunne han blant annet avsløre overfor Dagbladet at moren og søsteren godkjenner alt som blir vist i familiens realityserie. Han kunne også avsløre hvorfor han hadde trukket seg unna den svært kjente serien.

- Det er min mor og søster som godkjenner alt. De tenker ikke på at jeg framstilles sånn og sånn. De synes bare det er gøy fordi det er et morsomt program, sa han, og fortalte hvorfor han ofte kan virke sur på tv-skjermen:

- Akkurat hvorfor jeg virker å være sånn og sånn i visse scener er nok fordi jeg i bunn og grunn ikke vil filmes i det hele tatt. Nå var de for eksempel hjemme hos oss, og da er jeg irritert fra første stund de filmer.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Fridde til norske jenter

Da Dagbladet møtte den svenske kjekkasen under innspillingen av «Allsang på grensen» tidligere i sommer, kunne han fortelle at han absolutt kunne tenke seg en norsk kjæreste.

Selv om det bare er noen måneder sida han og kjæresten Linnea gikk hver til sitt etter mange år sammen, ser han for seg å finne lykken igjen ved en seinere anledning - kanskje til og med en nordmann.

- Jeg elsker norske jenter, jeg kunne absolutt fått meg en norsk kjæreste ja!

- Da kan jeg lære meg litt norsk også, la han lattermildt til.

«Dance You Off»-sangeren setter nemlig pris på sine norske fans, og beskriver dem som «supersnille og rett og slett veldig søte». Benjamin går også så langt at han sier han elsker Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer