Hun stjal rampelyset fra de norske kjendisene

På Moods-fest på Grand. Se alle bildene.

(Dagbladet): Det var ingen tvil om hvem som fikk aller mest oppmerksomhet under Moods of Norways VM-fest På Grand hotel i går kveld. De norske kjendisene smilte og poserte villig foran et stort pressekorps, men det var først over en time etter at festen hadde begynt at dama alle hadde ventet på gjorde sin entré.

Whitney Port (25) tok nemlig med seg et snev av Hollywood da hun ankom den norske motefesten, iført en slangemønstret kjole og brun skinnjakke.

- Fantastisk Den amerikanske realitystjerna er aller mest kjent fra MTV-seriene «The City» og «The Hills», men har også prøvd seg som klesdesigner, modell og skuespiller. Nå er hun i Oslo for første gang, blant annet for å se kjæresten Ben Nemtin på catwalken under Moods of Norways motevisning på Universitetsplassen i går kveld.

- Det var helt fantastisk, sier Port til Dagbladet om Moods-guttas show, og legger til:

-  Ben var perfekt. Han er den beste mannlige modellen i verden.

Designerne Peder Børresen og Simen Staalnacke sikret seg et skikkelig PR-kupp med motevisningen før den første premieutdelingen under VM, og Port mener hun kan lære masse av de norske designerne.

Stolt - Særlig hvordan de er villige til å være så dristige og tør så mye, sier hun.

De norske kjendisene til stede på Grand hotel i kveld var også fulle av lovord om showet.

- Det var magisk. Jeg kan ikke huske sist jeg var så stolt over å være norsk, sier kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby til Dagbladet.

Etter planen - Det er helt topp at de får vise klærne sine i forbindelse med VM. Dette må være midt i blinken for dem. Jeg tror de aller fleste unnder dem denne suksessen. De jobber jo beinhardt, sier kjendisdesigner Fam Irvoll.

De norske designerne var selv veldig fornøyde med visningen.

STRÅLENDE FORNØYD: Moods-designer
Peder Børresen sammen med kjæresten Camilla Abry. Se flere bilder fra festen i bildeserien øverst i saken.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
STRÅLENDE FORNØYD: Moods-designer Peder Børresen sammen med kjæresten Camilla Abry. Se flere bilder fra festen i bildeserien øverst i saken. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

- Det har vært kjempegøy. Alt gikk etter planen, og det er spesielt morsomt når det er så mange som stiller opp, sier designer Peder Børresen.

Kommer tilbake Når det gjelder Witney Port, kommer hun tilbake til Norge allerede til høsten. I dag ble det nemlig kjent at hun til høsten er aktuell med en kolleksjon for norske Bik Bok, og hun vil selv være til stede i forbindelse med lanseringen.

- De kontaktet meg, og da syntes jeg det hørtes gøy ut, sier «The City»-stjerna, som ikke har ikke forhold til Norge fra tidligere.

- Det er kjempefint her, men det er veldig, veldig kaldt, sier hun.

KVELDENS VILLESTE?
Sigrid Bonde Tusvik kjøpte antrekket sitt i rødvinsrus i Berlin. - Dette har vi ledd mye av, sier hun.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
KVELDENS VILLESTE? Sigrid Bonde Tusvik kjøpte antrekket sitt i rødvinsrus i Berlin. - Dette har vi ledd mye av, sier hun. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer