Will Smith og Jada Pinkett:

- Hun tok ikke noe ansvar

Vivica A. Fox i strupen på skuespillerkollega Jada Pinkett etter Oscar-bråket.

SKANDALE: Øyeblikket da Will Smith slo til Chris Rock vil nok ikke bli glemt med det første. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB.
SKANDALE: Øyeblikket da Will Smith slo til Chris Rock vil nok ikke bli glemt med det første. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB. Vis mer
Publisert

Onsdag brøt Jada Pinkett Smith (50) tausheten for første gang etter Oscar-bråket, der ektemannen hennes Will Smith (53) klasket til komiker Chris Rock (58) på scenen.

- Mitt dypeste håp er at disse to intelligente, dyktige mennene får en mulighet til å snakke ut om dette og ordne opp. Inntil da fortsetter Will og jeg å gjøre det vi har gjort de siste 28 åra, og det er å fortsette å finne ut av dette som heter livet sammen.

Det sa Pinkett i sitt eget talkshow «Red Table Talk».

«Kill Bill»-stjerna Vivica A. Fox (57) lar seg ikke imponere av uttalelsen, skriver People.

SLÅR: Will Smith slo komiker Chris Rock under årets Oscar-utdeling etter at Rock vitset om kona til Smith. Video: AP Vis mer

Måtte holde tårene tilbake

Fox, som har spilte mot Smith i «Independence Day», og mot Pinkett i «Set It Off», måtte holde tilbake tårene da hun diskuterte sistnevntes kommentarer om den skandaløse Oscar-hendelsen.

IKKE IMPONERT: Vivica A. Fox er skuffet over uttalesen fra Pinket etter Oscar-bråket. Foto: Earl Gibson III/Shutterstock/NTB
IKKE IMPONERT: Vivica A. Fox er skuffet over uttalesen fra Pinket etter Oscar-bråket. Foto: Earl Gibson III/Shutterstock/NTB Vis mer

- Da jeg så denne videoen i går kveld, begynte jeg og gråte, så ærlig skal jeg være med dere.

Det sa hun under den nyeste episoden av talkshowet «The Wendy Williams».

Fox hadde et håp om at ekteparet skulle ta mer ansvar for sine handlinger i etterkant av hendelsen. Men det er spesielt det Fox kaller ansvarsfraskrivelse fra Pinketts side som skuffer mest.

NYE DEATLJER: En Tiktok-video sprer seg i sosiale medier og viser hvordan Jada Pinkett Smith reagerer på ørefiken Will Smith ga Chris Rock under årets Oscar-utdeling. Video: Tiktok, AP. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

- Jeg skulle bare ønske at Jada tok mer ansvar for det som skjedde, så hun ikke virket så selvgod. Hun tok ikke noe ansvar, men det er mine følelser.

- Vitsen var ikke så ille

Grunnen til at Fox mener Pinkett skulle tatt mer ansvar, var fordi det var for henne «Fresh Prince of Bell Air»-stjernen gikk opp på scenen.

- La oss ikke glemme at Chris Rock ble overfalt for å fortelle en vits jeg egentlig ikke synes var så ille.

Smith er utestengt fra Oscar-utdelingen i 10 år som følge av hendelsen. Han har i seinere tid beklaget til Rock for å ha slått han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer