John Stamos:

- Hun var dritings da vannet gikk

Skal ha tatt legens råd, og ble full før fødselen.

BLE FORELDRE: John Stamos og kona Caitlin McHugh ble foreldre for ett år siden. Fødselen ble trolig ikke helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: John Stamos og kona Caitlin McHugh ble foreldre for ett år siden. Fødselen ble trolig ikke helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For et drøyt år siden ble «Full House»-stjerna John Stamos (55) pappa for første gang, da han og kona Caitlin McHugh (32) fikk sitt første barn sammen. Den lille gutten fikk navnet Billy, og det siste året har Stamos delt en rekke bilder av ham i sosiale medier.

I et nytt intervju med People, forteller 55-åringen nå om da sønnen kom til verden, og om fødselen som trolig ikke ble helt som han hadde sett for seg. Overfor det amerikanske magasinet forteller han nemlig at kona fikk et noe oppsiktsvekkende råd fra legen da hun trodde riene hadde starta.

Det skulle imidlertid vise seg å være falsk alarm.

Full under fødselen

- Legene sa at «hvorfor går du ikke hjem og tar deg et glass vin?», forteller Stamos, og legger til at McHugh svært sjeldent nyter alkohol.

32-åringen skal omsider ha tatt seg et glass vin, og med tanke på at hun ikke hadde drukket gjennom hele svangerskapet, skal det ha gått rett i hodet på henne.

Vinglasset satte også i gang fødselen.

- Hun var dritings, forteller Stamos.

- Det rett og slett fossa ut, legger kona til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer