Grace Kelly:

Hun var en av verdens største stjerner, men hadde ett krav for å la seg fotograferes

Grace Kelly lot seg ikke fotograferes av hvem som helst.

VANSKELIG: Grace Kelly var en ettertraktet skuespillerinne. Stjerna skal trolig ha hatt strenge krav for å bli fotografert. Foto: AP / NTB Scanpix
VANSKELIG: Grace Kelly var en ettertraktet skuespillerinne. Stjerna skal trolig ha hatt strenge krav for å bli fotografert. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Grace Kelly, senere fyrstinne av Monaco, var en amerikansk skuespillerinne, som giftet seg med fyrst Rainier III av Monaco i 1956.

Den amerikanske skuespilleren var populær blant fotografer og svært ettertraktet verden over, men trolig skal Kelly ha stått hardt på sine krav når det kom til å bli avbildet.

- Den vanskeligste å jobbe med

Fotografen Reginald Davis har jobbet i hele 70 år som fotograf, og har brukt store deler av sin karriere på å ta bilder av den britiske kongefamilien.

Ifølge den britiske avisa The Telegraph er Davis ikke i tvil om hvem som skal ha vært den vanskeligste å jobbe med, nemlig Grace Kelly. Fotografen beskriver blant annet Grace Kelly i disse ordelag: «Hovmodig, arrogant og utrolig distansert».

Ifølge avisa forteller Davis også om første gang han spurte prinsesse Grace om å få fotografere henne. Da skal hun angivelig ha svart:

- Du kan få en privat seanse med meg, men bare om du har hatt det med dronningen av England.

Sto på sine krav

Til Davis hell, hadde han fotografert dronningen, og en fotoseanse med Gace Kelly ble gjennomført. Stjerna skal imidlertid ha vært en hard nøtt å knekke under fotograferingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer