Cardi B:

Hun var stripper og gjengmedlem. Nå blir rapdronningen mamma

Cardi B viste fram babymagen.

VISTE FRAM MAGEN: Etter rapdronningen Cardi Bs innslag på «Saturday Night Live», har lykkeønskninger strømmet inn. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For et år siden var det knapt noen som hadde hørt om den amerikanske artisten Cardi B (25).

Jo da, hun var å se i realityserien «Love & Hip Hop: New York» på VH1, men det var først da debutsingelen «Bodak Yellow» ble sluppet på vårparten i fjor at karrieren hennes eksploderte. I en mannsdominert bransje skilte hun seg ut med rappingen sin, og at hun attpåtil hadde en spennende bakgrunn, gjorde henne til et interessant intervjuobjekt for pressen.

Nå blir rapperen, som fikk en femmer på terningen av Dagbladets anmelder for debutalbumet «Invasion of Privacy» denne uka, mamma for første gang. Det avslørte hun på scenen.

Viste fram magen

Du skal ikke mange åra tilbake i tid for å finne Cardi, som egentlig heter Belcalis Almanzar, nærmest boende på gata. Hun tjente det hun kunne som stripper i New York.

I dag er hun angivelig god for omtrent fire millioner dollar, rundt 30 millioner kroner, og at hun gjester låter for både Bruno Mars og rapgruppa Migos, senker ikke populariteten hennes.

Apropos Migos: 25-åringens forlovede er en del av rapgruppa. Han går under artistnavnet Offset, men heter egentlig Kiari Kendrell Cephus (26).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer