- Hun ville heller google seg selv enn å ha sex

Til tross for at ekskjæresten Leandro Penna mener han leverte mer enn godt nok.

IKKE BRYLLUP: Forholdet mellom Katie Price og Leandro Penna tok slutt før de kom seg til alters. Foto: Stella Pictures
IKKE BRYLLUP: Forholdet mellom Katie Price og Leandro Penna tok slutt før de kom seg til alters. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Den tidligere glamourmodellen Katie Price (34), også kjent som Jordan, sin eksforlovede Leandro Penna (27) er ute og slenger med leppa.

- «Ikke nå» I et intervju med Now! magazine hevder den argentinske modellen at Price «heller ville tilbringe dagen med å google navnet sitt og se på bilder av seg selv» enn å ha sex med ham.

- Første gang vi hadde sex fortalte hun meg at det var den beste sexen hun noen gang hadde hatt, forteller Penna, som også mener at han ga Price de beste opplevelsene på soverommet hun noen gang har hatt.

Dessverre for ham var det tydeligvis ikke nok til å opprettholde interessen hennes.

Price ville ifølge ekskjæresten nemlig heller lese om seg selv på internett enn å delta i mer fysiske aktiviteter med partneren.

- Jeg sa «Kom igjen! Det er bedre å ha sex! Men hun sa bare: «Ikke nå».

Utelukker ikke reunion Selv om Penna nå bruker mye tid og energi på å omtale ekskjæresten i negative ordelag, utelukker han ikke at de kan bli sammen igjen.

- Hun var en av de kvinnene jeg har elsket høyest og folk gjør feil. Hvis noen sier unnskyld, hvorfor ikke gi dem en ny sjanse? sier hun til magasinet, ifølge Daily Mail.

For en uke siden hadde pipa riktig nok en annen lyd.

FØR: Katie Price og Leandro Pennas forhold holdt i 20 måneder. Foto: Stella Pictures
FØR: Katie Price og Leandro Pennas forhold holdt i 20 måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har aldri tenkt meg tilbake dit og jeg har fortalt henne at hun skal la meg være i fred, sa Penna i et intervju med magasinet Reveal.

Price har tidligere vært gift to ganger.

Hun har sønnen Harvey med tidligere fotballspiller Dwight York og sønnen Junior Savva Andreas Andre og datteren Princess Tiaamii Crystal Esther Andre med kjendiskollega og artist Peter Andre.

FORSMÅDD: Leandro Penna forteller at ekskjæresten foretrakk å tilbringe tida i selskap med Google framfor i senga med ham. Bildet er tatt tidligere i forbindelse med at Price lanserte en undertøyskolleksjon. Foto: Stella Pictures
FORSMÅDD: Leandro Penna forteller at ekskjæresten foretrakk å tilbringe tida i selskap med Google framfor i senga med ham. Bildet er tatt tidligere i forbindelse med at Price lanserte en undertøyskolleksjon. Foto: Stella Pictures Vis mer