Prins William og prins Harry:

- Hun ville vært rasende

De kongelige brødrene var svært nære da de var yngre. Kongehusekspert mener deres mor Dianas største mareritt var at forholdet skulle rakne.

ISFRONT: De to brødrene skal ikke ha vært på godfot på lenge. Foto: Alkis Konstantinidis/Pool photo via AP/NTB
ISFRONT: De to brødrene skal ikke ha vært på godfot på lenge. Foto: Alkis Konstantinidis/Pool photo via AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge florert rykter om dårlig stemning mellom prins William (40) og prins Harry (38). Spekulasjoner på forholdet mellom brødrene nådde sin høyde etter skandaleintervjuet sistnevnte gjorde med Oprah Winfrey (68).

Både William og Harry har levd veldig eksponerte liv, søkelyset har vært rettet mot dem helt siden de var barn. Mer oppmerksomhet ble det da de i 1997 mistet sin mor, Diana.

Hun gikk bort i en tragisk bilulykke i Paris, da bilen hun satt i ble forfulgt av en paparazzifotograf. Kjæresten Dodi Al-Fayed og sjåføren Henri Paul mistet også livet.

Marerittet er virkelighet

Diana var glad i sønnene sine og var glad for at de var nære hverandre i oppveksten. Ifølge Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, var hennes største mareritt at forholdet brødrene imellom skulle surne.

Spliden dem i mellom har Vagle tidligere uttalt seg om til Dagbladet.

- Dette er jo først og fremst bare veldig, veldig trist. To brødre som en gang var hverandres viktigste, har minimal eller ingen kontakt. Deres mor Diana største frykt var nettopp at de to guttene hennes skulle bli uvenner, og hun gjorde alt hun kunne for å styrke relasjonen deres. Dessverre har det likevel blitt uvennskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer